Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felszínes lennék, ha soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes lennék, ha soha nem kezdenék korombeli fiúval?

Figyelt kérdés

A mostani barátom is 29 éves, két éve együtt vagyunk, és nagyon jó így. Előtte volt kapcsolatom 30-as férfiakkal, és egy 40 felettivel is. Ha most szingli lennék, se kellenének korombeli fiúk. Éretlenek. Tudom persze, hogy nem mind, de még bizonytalan a legtöbb, hogy mit akar az élettől, nincs kellő tapasztalatuk semmilyen téren, még tanulnak ki tudja meddig. Soha nem a kora miatt jöttem össze valakivel, de nekem ez olyan szűrő kb, mint másnak a magasság. A barátnőim szerint felszínes vagyok, ez elgondolkodtatott, mert én nem érzem magam annak.

21l

2017. ápr. 20. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha anélkül ítélsz el egy korodbeli srácot, hogy

minimálisan megismernéd, akkor felszínes vagy. Ha leg-

alább pár percet beszélgettél vele, és utána jössz rá,

hogy neked ez megint nem jön be, akkor nem vagy. A hoz-

záállás részleiben rejlik, hogy felszínes vagy-e vagy

nem. Viszont a barátnőd felszínes, ha ennyi kijelentés

után már beskatulyáz.

2017. ápr. 20. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy felszínes tökéletes érthető.
2017. ápr. 20. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen én is így gondoltam, akkoriban egy 40es pasival voltam. A sors azonban úgy hozta, hogy életem párja 1 évvel fiatalabb nálam. Idősebbnek gondoltam, mikor ismerkedni kezdtünk. Nagyon furcsa volt, még mindig fura néha, ha belegondolok :) de maradéktalanul boldog vagyok vele és örülök, hogy nem zárkóztam el egy ilyen apróság miatt.

28n

2017. ápr. 20. 12:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Amikor én 30 éves leszek majd, akkor nekem sem lesz eszem ágában sem velem egykorú nővel családot alapítani, gyerekeket nemzeni.

Most még 23 éves srácként nyilván lefeküdnék minden szép nővel 15-50 éves kor között (a valóságban azért kb a 18-22 éveseknél van sikerem), de amikor majd családot akarok harmincasként, azt nyilván nem egy velem egykorú nővel.

Amikor 29 lennék, mint a barátod, én is előbb vennék magam mellé egy 21 éves lányt lányt barátnőnek, mint egy 29 éves nőt. Érthető

23/f

2017. ápr. 20. 12:11
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

1:

Felszínes vagy, mert nem jön be egy dagadt ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Felszínes vagy, mert nem jön be egy más rasszú ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Felszínes vagy, mert nem jön be egy tolószékes ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Felszínes vagy, mert nem jön be egy túl magas/alacsony ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Felszínes vagy, mert nem jön be egy 50 éves ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Felszínes vagy, mert nem jön be egy bibircsókos, pattanásos, szemölcsös ember és nem adsz lehetőséget hogy megismerd a személyiségét?

Nem vagy az.

Ha valami külső, adott tulajdonság nem jön be, akkor az nem jön be. A külső és a belső egyformán számít. Nincs ilyen hogy "ő a legrondább ember a világon, de annyira bejön a belseje, hogy vele vagyok." Ha adott tulajdonság miatt nem jössz be valakinek, akkor azt ba szhatod és ez így van jól. Senki ne legyen együtt olyan emberrel, aki már a kezdetektől nem tetszik neki, valami számára alap dolog miatt.

2017. ápr. 20. 12:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

És ha az vagy, akkor mi van?

"de még bizonytalan a legtöbb, hogy mit akar az élettől, nincs kellő tapasztalatuk semmilyen téren"

A korodbeli lányok nem ilyenek? De. Vagy az oké?

2017. ápr. 20. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

6:

Pont ezért keres egy tapasztalatlan lány egy tapasztalt férfit maga mellé, mert azzal jobban érzi magát. Azzal meg semmi gond, ha valaki jót akar magának.

2017. ápr. 20. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
21 éves nőhöz a 8 évvel idősebb férfi meg belefér, pont a korosztálya. Egyébként te is észrevetted a fiatalodó tendenciát?:)
2017. ápr. 20. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
5: Se a kérdés, sem a válaszom nem irányult olyan dolgokra, amiket leírtál. Vedd be a gyógyszered és nyugodj meg :)
2017. ápr. 20. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:

9:

Beszélj normálisa, ne beszélj úgy senkivel, ahogy a valóságban sem beszélnél.

Arról írtam, hogy az életben rengeteg dolog van, ami miatt első látásra/hallásra kizárunk valakit lehetséges jelöltként. Akár azért is, mert olyan korban van, ami nekünk nem jön be.

2017. ápr. 20. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!