Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak az itteni férfiak, hogy nem találnak párt, ha szerintük úgyis minden nő felszínes, anyagias ribi?
Tényleg a mai nap is azt latom, hogy mindegyik kérdés alatt a nőlet pocskondiázó hozzászólások tömkelege van és ha egy nő leírja a véleményét, azt szétszedik, leszavazzák.
Kérdem én, ha ennyire gyűlöltök minket, akkor minek szenvedtek miattunk, miért nem vagytok boldogak nélkülünk és inkább örültök annak, hogy nem vagytok kapcsolatban a női nem egy undorító, borzalmas példányával?
a csalódottság beszél belőlük...
meg könnyebb ráfogni másra a saját sikertelenségüket...
nagy törés az egonak, ha a saját hibáidat beismered magadnak, pedig akkor lesz csak változás, ha felismered a hibákat és teszel ellenük...
24F
Én nem utálom a nőket, csak ők engem :( Vagy ha nem is utálnak, szimplán levegőnek néznek.
Sok pozitív tapasztalatom nem volt még nővel 31 év alatt.
Párkapcsolatra gondolok nyilván, emberi szinten megértem magam velük, különösen az érettebb korosztállyal.
Mondjuk nem szoktam itt sírni se emiatt, már beletörődtem egy ideje, hogy ez van.
A kérdésre válaszolva, az lehet az oka, hogy azért ösztönösen csak férfiak vagyunk és vonzódunk a női nemhez nem is kicsit, pláne tavasszal. Szóval az, hogy ki mit érez nem feltétlenül írja felül az ösztönös dolgokat.
Lehet lepontozni, ez úgy is megint csak egy ilyen "lepontozunk minden férfit" provokatív kérdés...
4-es.
Tudod mi az igazi vicc a dologban? amit valamelyik nap tapasztaltam meg ismét. Több ideje hajtottam egy tök szerénynek tűnő,aranyos csajra.
Természetesen a csaj még tartotta a távolságot,és húzta az agyam.
Aztán jött egy jóképű gyerek,max. 10 percet dumáltak a csajjal,és hazavitte simán a srác a csajt magával.
Ennyit számít,ki milyennek születik...
Én még nem olvastam itt olyat, hogy semmit sem számít a külső, csak azt, hogy nem elsődleges. És tényleg nem az. Nálam pl egy sereg más dolog dominál.
De az itt síró pasik alapján ne általánosíts, vannak azért normális férfiak. Itt is, de máshol meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!