Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok. Számotokra fontos, hogy a környezetek, a férfiak szépnek tartsanak?
Félreértés ne essék, én is nő vagyok. Több ève élek komoly kapcsolatban, ilyen téren minden rendben.
Nem làtom magam csúnyànak, tudom magam reàlisan értékelni, valahol az àtlag és az àtlag felett picivel kategória környékére tenném magam (vannak szép részei az arcomnak és az alakomnak egyarànt, de nem vagyok sem különleges, sem klasszikus szépség, sem mai szépség).
Két párkapcsolatom volt eddig, mindkettő hosszabb tàvú (évek).
Viszont azt megfigyeltem, hogy kb senki nem néz meg az utcàn, egyetemen, se férfi, se nő, holott én nőkènt szintèn megnézek màs nőket.
Egyetemen se szól hozzàm senki (én meg szoktam szólítani másokat), sőt, a teli előadóteremben is mindig csak két üres szék marad óra végéig: tőlem jobbra és balra egy.
Nincs rossz kisugàrzàsom (valószínűbb, hogy épp semmilyen sincs), és flegmàn sem viselkedek.
Viszont ha mondjuk kedvesen ràmosolygok (nemtől függetlenül) valakire, az többnyire keresztül nèz rajtam, ha körbeadjuk mondjuk a jelenléti ívet, mindenki használja a "tessék-köszi" szócskákat, csak épp felém nem.
Ugyanígy ma szeminàriumon (15en voltunk) mondta a professzor, most menjünk körbe és kérdezzük meg egymàst, kb senki nem nézett még csak felém se.
Én nyitnék màsok felé, de úgy nehéz, ha mindenki elzàrkózik.
Elsősorban az a fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és tetsszen, amit a tükörben látok. Utána jön a közvetlen környezetem véleménye.
Hogy most a szaktársak szépnek találnak-e, az annyira nem izgat. Az sokkal fontosabb, hogy megbízhatónak ismerjenek.
Idegenek véleménye meg kb. semennyire nem izgat. Mosolyogni nem igazán érdemes az emberekre, alig viszonozzák.
Ez nem a külsődnek szól.
Én például nagyon nagyon NAGYON ronda vagyok, mégis normálisan szoktak viselkedni velem. Pedig fura és nyomi is vagyok szerintem. Több srác az egyetemről kifejezetten kedves és segítőkész. Lanyok néha pcsáskodnak és lenéznek, de ez ilyen női dolog, nem csak a feltűnően szép vagy csúnya nőtásaikkal viselkedhetnek így, hanem akárkivel.
Mondjuk az utcán férfiak-nők egyaránt meg szoktak nézni, de a nagyon torz külsejű embereken akaratlanul is megakad a tekintet.
Nekem ilyen szempontból kevés negatív tapasztalatom van, csak nekem ekkora ügy a kinézetem, hogy szorongok miatta. Ha normálisan néznék ki, biztos még könnyebb lenne, de kevés atrocitás ért konkrétan az ocsmány külsőmre irányulóan.
Számomra fontos, és nagyon örülök neki, ha bókolnak vagy amolyan flörtszerűen rám mosolyognak a férfiak, de nem kérkedek vele.
Szép csendben megtartom magamnak.
Ilyenkor még inkább nőnek érzem magam.
Persze tudom, hogy nem a külső megerősítésektől függ a nőiesség. 25N
Valami mégiscsak a viselkedésében vagy a kisugárzásodban lehet. Én sem vagyok egy kiemelkedő szépség, maximum feltűnő a színes hajam, és a fura öltözködésem ("darkos, boszorkányos", bár manapság kb ez a divat, szóval lehet ez sem kiemelkedő már, mint 10 évvel ezelőtt volt) miatt. De mindenkinek mosolyogva köszönök munkahelyen, boltban...stb, és szokták viszonozni. Volt, hogy emiatt beszélgetést kezdeményezték velem. És félreértés ne essék, én is kapcsolatban élek, nem flörtölgetek, csak szeretek kedves lenni azokkal, akikkel napi szintű a kapcsolatom. De még a buszon, metrón is van, hogy előre engednek férfiak, olyankor kedvesen megköszönöm, és megyek tovább.
Szóval ez nem hiszem, hogy külső függvénye lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!