Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lehetek, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehetek, ha az imádott férfit magam elé helyezem, csak az a fontos, hogy neki mi a jó, vagy ez már valami betegség?

Figyelt kérdés
Nem régóta ismerjük egymást, szóval randizgatunk, de azt hiszem belezúgtam, vagy most derült ki, hogy beteg vagyok.Azt halkan megjegyzem, álmaim pasija, és érzem, hogy kedvel, de ő azért visszafogottabb típus, és félek, hogy elijesztem magamtól, ha nagyon imádom.

2017. okt. 4. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ésszerű keretek közt nem baj, normális, ha fontos a másik. De nem kell túlzásba esni, főleg az elején, mert kihasználhat. Hány évesek vagytok?
2017. okt. 4. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Leszállt s lila köd, de egy percig se bánd...arra figyelj, hogy ne legyél túl " sűrű".
2017. okt. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!