Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, zavarna ha lány egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavarna ha lány egy betegségből adódóan nagyon szigorú diétát követne?

Figyelt kérdés

Sajnos amióta beteg lettem szigorú diétán élek, amitől soha nem térhetek el, mert megjelennek a tüneteim. Csak az itthon elkészített ételt tudom megenni, így sosem tudok étteremben, vagy más helyen enni. Ez mennyire irritáló?

25/L

2017. júl. 6. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Semennyire nem irritáló... :)
2017. júl. 6. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

En liszterzekeny vagyok es ugyanigy elek. ( nincs etterem) Azota csucs sportteljesitmenyeim vannak es nincs narancsborom. Ez senkit nem zavar.

N

2017. júl. 6. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Irritáló. Nem is emberi az ilyen. Nem tudlak sajnálni, megvetlek. :) Most így jó?

Már miért lenne ez bárkinek is zavarló tényező? Akit zavar, szólni fog és nem kezd veled. Akit nem zavar, az majd elbabázik veled. Ezt én nem értem. Önbizalomhiány? Kevesebbnek érzed magad a többi embernél eme betegség miatt?

2017. júl. 6. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Inzulin rezisztencia miatt hasonló nekem is, túlzottan senkit nem érdekelt. Igazából az elején nagyon lehangolt voltam, hogy oda egy csomó jó kaja, de rájöttem, hogy a legtöbbjét lehet egészségesen is utánozni, másfelől fényévekkel jobban érzem magam és az edzésben is hatalmasat dobott az új étrend. Azzal meg valahogy senkinek nincs problémája, hogy végre lefogytam.

Kerüld el az olyan embereket, akiknek az élete a kaja körül forog, és az a legnagyobb öröme, hogy este bezabál, akkor nem lesz gond.

26N

2017. júl. 6. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Az igényesség ott kezdődik, hogy az ember nem töm magába minden bizbaszt, hanem megválogatja, mivel TÁPLÁLKOZIK. Nálam még előny is egy szigorúbb étrend:D
2017. júl. 6. 14:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kéz mindenkinek!

Köszi a megnyugtatást, jó tudni, hogy mások ak is vannak problémái, nem vagyok velük egyedül. ;)

2017. júl. 6. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez nem irritáló, egyáltalán nem probléma, ha nekem ilyen barátnőm volna én is áttérnek az ő szokásaira.

Meg lehet szokni. :)

de vannak olyan személyek kiknek problémát jelent :( alkalmaszkodni kell sok mindenben az életben.

2017. júl. 7. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Engem nem zavarna, sajnos én is beteg vagyok, és bizonyos ételeket, italokat, nekem is ki kell zárnom, az étrendemből. Akiket meg ez zavar, és mind ennek ellenére tukmálnák rám, azoknak az embereknek, meg a társaságát nagy ívben elkerülöm. Elvégre, nem tehetünk róla, és x, y ember ne próbálja meg befolyásolni, hogy mit egyek és mit igyak, mert utána való következményeket nem ő, hanem én szenvedem el.

Elnézést kicsi elkanyarodtam! :DD

2017. júl. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!