Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány haszonleső volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány haszonleső volt vajon vagy inkább bennem volt a hiba?

Figyelt kérdés

Tavaly egyik társkeresőn ismerkedtem egy elég szimpatikus lánnyal. Elég jókat e-mailezgettünk majd egy pár napi ismeretség után elakartam hívni találkozni. Vártam, hogy írjon több napig nem írt majd később írta nekem azt, hogy rájött arra, hogy nem egymást keressük. Aztán megkérdeztem tőle, hogy miért döntött így és azt válaszolta, hogy kezdett unalmas lenni a beszélgetés, nem vagyok túl ambiciózus, messze lakom és nem is egyedül.

Nagyon elszomorított amikor ezt írta és dühös is voltam rá eléggé kiosztottam majd letiltott e-mailről. Na most egyrészt attól, hogy nem beszélgetek egésznap az ambícióimról még nem azt jelenti, hogy semmi célom nincs az életben, van több apró célom amit elszeretnék érni, de egyrészt ez nem olyan könnyű másrészt időbe is telik. Az volt a baj, hogy nem beszéltem ezekről ezek ilyen életbevágóan fontosak? Vagy kötelezően negatívan kell kiindulni a másikból, hogyha nem beszél állandóan a céljairól akkor életképtelen vagy mi?

A másik megmondtam neki azt, hogy nem élnek a szüleim elkellet költöznöm abból a lakásból ahol éltem, mert nem volt munkám, tanultam és jelzálog volt a házon, ezért befogadtak a rokonaim, de építettünk a családi ház felé egy tetőteret. Igaz nem élek teljesen egyedül a házban, de itt van egy saját lakásom és háztartást vezetek. Most vagy szövegértési problémái voltak vagy zavarta az, hogy nem saját kezűleg vettem egy lakást? Amit normális esetben két ember vesz meg?

Most jöjjön a messze lakok téma. Ami azért vicces, mert 20 km-re lakok Budapesttől ami egyáltalán nincs messze. Sok párkapcsolatban élő ember 500 km-re lakik egymástól, de mivel szeretik egymást ezért eltudják viselni azt a távolságot. Őt meg zavarta az a szaros 20 km?

Engem annak idején nagyon megviselt és azt hittem, hogy bennem van a hiba, de rájöttem arra, hogy egy riherongy kis p...a lehetett.

Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy volt e valami hasonló történetetek és arra is, hogy esetleg hibáztam e valahol.

2017. júl. 1. 11:38
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem talált mást és kellett valami kifogás. Persze ettől még simán lehet, hogy haszonleső volt, ki tudja.

Ne sajnáld, ne rágódj rajta. Mivel nem látjuk a beszélgetéseteket, nem tudom, hogy hibáztál-e. Első látásra semmi baj nincs veled. Szóval tedd el ezt magadba annyival, hogy nem egymást keresitek. Talán lesz még ilyen lányból egy pár, vagy több is. Aztán találsz valakit, akivel gyorsan összhangba kerültök.

2017. júl. 1. 11:45
 2/35 anonim ***** válasza:
78%
Sut beloled a frusztraltsag. Nem csodalom, hogy nem teged keres.
2017. júl. 1. 11:46
 3/35 A kérdező kommentje:
#1 Túl tettem már magam ezen, de van mikor eszembe jut és elcsodálkozom az, hogy milyen gerinctelen emberek vannak.
2017. júl. 1. 11:49
 4/35 A kérdező kommentje:
#2 Levelezéskor nem voltam frusztrált csak magamat adtam. Viszont általában azok a legfrusztráltabbak akik másokra mondják, hogy frusztrált. :)
2017. júl. 1. 11:55
 5/35 anonim ***** válasza:
59%

Hát nézd, nekem is meghaltak a szüleim, és qrva sokat örököltem, tehát haszonleső nem vagyok, de qrva lusta mondjuk igen. Ezek lehetnek indokok a saját jogukon, nem kell mögé látni semmit. Van, aki mondjuk ugyanabban a városban keres párt, és nem lekoptatni akar, csak ilyen ember. Nem minden rólad szól.

Nekem a mással lakásról is az jutna eszembe, hogy akkor biztos állandóan nálam akarna lógni, én meg imádok egyedül lenni.

2017. júl. 1. 11:56
 6/35 anonim ***** válasza:

Tavalyi sztori, tehát minimum fél éves, ha nem több, plusz még mindig nagyon indulatosan beszélsz róla, ebből nem az jön le, hogy túllennél rajta.

Normál esetben pár nap, ha kicsit érzékenyebb vagy, vagy rohadt eseménytelen az életed, akkor esetleg pár hét alatt letudnád az egészet. Utána eszedbe sem jutna.

2017. júl. 1. 11:58
 7/35 A legrosszabb ***** válasza:
25%
Úgy gondolom, hogy interneten a nők kivétel nélkül hozzá hasonlóak. Ha félregépelsz egy szót, elírsz egy vesszőt, netán kihagysz egy szóközt, vagy a kék szín helyett neked a zöld a kedvenc színed, vagy 98 helyett 96 pontos zárthelyit írtál egyetemen, azonnal ignorálnak. Az alábbi gif képen Samuel L. Jackson kiválóan bemutatja, hogyan viselkednek a nők az interneten: [link]
2017. júl. 1. 12:02
 8/35 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos a nők gyakran sírnak, hogy a férfiak milyen szemetek, és sunyik, de amióta tárkeresőzöm, én pont ezt tapasztalom... csak éppen a nőktől...

Basszus még annyira sem képesek, hogy "bocsnem", hanem csak eltűnnek, vagy van olyan aki még csak el se tűnik, sőt ő ír, de soha nem ér rá semmire...

Egyébként a haszonlesés sajnos szinte alap női tulajdonság, amit mindenféle bullshittel megpróbálnak kimagyarázni. Szinte minden nő elvárja a karriert, és hogy legyenek céljai (karrierben) a férfinak. Tehát a haszont, a több pénzt.

Nem azt várják el, hogy a cél az legyen jótékonykodjon, vagy úgy valósítsa meg önmagát amiből nincs pénz (pl beutazni a világot, megmászni xy hegyet, stb), hanem szigorúan úgy, hogy az az önmegvalósítás olyan dolog legyen ami több pénzt hoz (karrier).

2017. júl. 1. 12:03
 9/35 A kérdező kommentje:
#6 Azért jut eszembe, mert nem ismerkedek valami sokat és elég kevés lány tetszik nekem igazán. Nem szeretek mindenkivel jópofizkodni, aki nem szimpatikus azt inkább hagyom, őt is hagytam volna, hogyha tudtam volna milyen. Mostanában kicsit elvonultam, művelődök, olvasok, előadásokat nézek, tehát magammal vagyok elfoglalva.
2017. júl. 1. 12:42
 10/35 anonim ***** válasza:
Mi volt a célod ezzel a kérdéssel? Hogy kórusban szidjuk, hogy milyen szar szemét szaralak? Erre mondjuk itt bőven akad jelentkező, de nézd meg higgadtan a tényeket: igazából fogalmad sincs, miért hagyta abba az ismerkedést. Ráadásul ez semmi, sokkal súlyosabb bántásokat, megalázásokat könnyebben átvészelnek az emberek. Ez csak egy kis egótépázás volt, ez lófütty. Mást kihasználnak, bolondítanak, megaláznak, megcsalnak, ha ilyen helyzetben szidnád, megértenélek, de az, hogy ezen pörögsz még fél év után is, az inkább csak felesleges önsajnáltatás.
2017. júl. 1. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!