Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány haszonleső volt vajon vagy inkább bennem volt a hiba?
Tavaly egyik társkeresőn ismerkedtem egy elég szimpatikus lánnyal. Elég jókat e-mailezgettünk majd egy pár napi ismeretség után elakartam hívni találkozni. Vártam, hogy írjon több napig nem írt majd később írta nekem azt, hogy rájött arra, hogy nem egymást keressük. Aztán megkérdeztem tőle, hogy miért döntött így és azt válaszolta, hogy kezdett unalmas lenni a beszélgetés, nem vagyok túl ambiciózus, messze lakom és nem is egyedül.
Nagyon elszomorított amikor ezt írta és dühös is voltam rá eléggé kiosztottam majd letiltott e-mailről. Na most egyrészt attól, hogy nem beszélgetek egésznap az ambícióimról még nem azt jelenti, hogy semmi célom nincs az életben, van több apró célom amit elszeretnék érni, de egyrészt ez nem olyan könnyű másrészt időbe is telik. Az volt a baj, hogy nem beszéltem ezekről ezek ilyen életbevágóan fontosak? Vagy kötelezően negatívan kell kiindulni a másikból, hogyha nem beszél állandóan a céljairól akkor életképtelen vagy mi?
A másik megmondtam neki azt, hogy nem élnek a szüleim elkellet költöznöm abból a lakásból ahol éltem, mert nem volt munkám, tanultam és jelzálog volt a házon, ezért befogadtak a rokonaim, de építettünk a családi ház felé egy tetőteret. Igaz nem élek teljesen egyedül a házban, de itt van egy saját lakásom és háztartást vezetek. Most vagy szövegértési problémái voltak vagy zavarta az, hogy nem saját kezűleg vettem egy lakást? Amit normális esetben két ember vesz meg?
Most jöjjön a messze lakok téma. Ami azért vicces, mert 20 km-re lakok Budapesttől ami egyáltalán nincs messze. Sok párkapcsolatban élő ember 500 km-re lakik egymástól, de mivel szeretik egymást ezért eltudják viselni azt a távolságot. Őt meg zavarta az a szaros 20 km?
Engem annak idején nagyon megviselt és azt hittem, hogy bennem van a hiba, de rájöttem arra, hogy egy riherongy kis p...a lehetett.
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy volt e valami hasonló történetetek és arra is, hogy esetleg hibáztam e valahol.
Nem értem, miféle hasznot leshetett szerinted.
Megmondta őszintén, hogy nem lesz ebből semmi - lassan tényleg el kellene engedned az ügyet.
Azóta senki?
(nekem ma 9-kor mondták, hogy mégsem nekem adják ki a lakást, amit tegnap megnéztem - de ha most nincs ez a kérdés, eszembe se jutott volna többé. Lakni akarok, nem keseregni)
"dühös is voltam rá eléggé kiosztottam "
Már bocsi, de miért kell kiosztani egy olyan embert, akivel még élőben nem is találkoztál, mikor közli, hogy mégsem akar veled ismerkedni tovább.
Ő a riheronygy kis p...? Komoly bajok vannak nálad az emeleten.
Normális férfi ilyenkor emelt fővel tudomásul veszi a döntését.
Amúgy a haszonlesés hogy jön ide? Ezt végképpen nem értem.
Én is befejeztem volna az ismerkedést.
Valakinek a tetőterében laksz, gondolom nincs külön bejáratod, ha hozzád mennétek át kell vágni a házon, bemutatkozni, jópofizni, alkalmazkodni.
Tanulás mellett lehet dolgozni. Gondolom nem jogra vagy orvosira jártál, hogy minden időd feleméssze.
Vannak kis terveim, de sok időbe telnek blabla.. ez úgy maszlag, ahogy van. Teszel értük? Nekem is sok idő, de sok kis lépésből áll össze, amik folyamatosak, és mivel a mindennapjaim részét képezik, naná, hogy beszélek róluk.
20 km sok. Az kb Bp-től Biatorbágy, oda már a bkv sem jár ki, egy jó 40 perc budapest szélétől kijutni volánnal. Ez a szélétől van persze. Oda vissza ingázni megterhelő, minden programnak hamarabb vége, mert az éjszakai közlekedés gondolom gyenge. Nem lehet csak úgy felugrani hozzád, vagy kaját rendelni. Arról nem is beszélve, hogy az utazással csökken az egymással tölthető időm
Az meg mindennek a teteje, hogy kiosztasz egy ismeretlent, mert nem akar veled randizni. Pedig a csaj még őszinte is volt és nem egy mesét talált ki. Igazán NAGYON szánalmas vagy.
Milyen haszonlesésről beszélsz? Mégis milyen haszna lehetne? Nem voltál elég érdekes számára, ezért jobban kiütköztek a hátrányaid. Ez van. Nem talált szimpatikusnak. Nyugi, nem csak ő van így vele, többeknél kiverted a biztosítékot. Nem kötelező kedvelnie. Leveleztetek és rájött, hogy nem bír. Megmondta. Korrekt volt. Attól, hogy válaszol neked, nem tartozik semmivel.
#15,
"hogy eggyütt megteremteni valamit" - aszki, de hát hadd válassza már ki, hogy ki legyen az a másik!
Nem is értem, hogy képzeled?
Egyáltalán nem biztos, hogy elvárt egy lakást. Megszakítottátok a kapcsolatot, így nem tudhatod, végül kivel jön össze, lehet hogy egy pesti egyetemista sráccal aki még a szüleivel lakik de együtt diákmelóznak, ki tudja? Ha igazán érdekelted volna, nem szakította volna meg a kapcsolatot, de nem érdekelted annyira. Nem olvastuk a teljes levelezésedet, lehet hogy igazad van, lehet hogy nem. De nézd meg az indokait:
1. Kezdett unalmas lenni a beszélgetés. (Ez van, nem jöttök be igazán egymásnak. )
2. Nem vagy túl ambiciózus (nem tudjuk, miket írtál a terveidről, de ha semmit, honnan venné, hogy titokban mégis az vagy?)
3. Messze laksz és nem is egyedül. Igaz, vagy nem? Messze laksz. Lehet hogy nem várná el az önálló lakást, de hogy tudnátok akkor együtt lenni, szexelni stb? Ha messze vagy és nem lehet menni egyikőtökhöz sem. Ezek csak tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!