Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány haszonleső volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány haszonleső volt vajon vagy inkább bennem volt a hiba?

Figyelt kérdés

Tavaly egyik társkeresőn ismerkedtem egy elég szimpatikus lánnyal. Elég jókat e-mailezgettünk majd egy pár napi ismeretség után elakartam hívni találkozni. Vártam, hogy írjon több napig nem írt majd később írta nekem azt, hogy rájött arra, hogy nem egymást keressük. Aztán megkérdeztem tőle, hogy miért döntött így és azt válaszolta, hogy kezdett unalmas lenni a beszélgetés, nem vagyok túl ambiciózus, messze lakom és nem is egyedül.

Nagyon elszomorított amikor ezt írta és dühös is voltam rá eléggé kiosztottam majd letiltott e-mailről. Na most egyrészt attól, hogy nem beszélgetek egésznap az ambícióimról még nem azt jelenti, hogy semmi célom nincs az életben, van több apró célom amit elszeretnék érni, de egyrészt ez nem olyan könnyű másrészt időbe is telik. Az volt a baj, hogy nem beszéltem ezekről ezek ilyen életbevágóan fontosak? Vagy kötelezően negatívan kell kiindulni a másikból, hogyha nem beszél állandóan a céljairól akkor életképtelen vagy mi?

A másik megmondtam neki azt, hogy nem élnek a szüleim elkellet költöznöm abból a lakásból ahol éltem, mert nem volt munkám, tanultam és jelzálog volt a házon, ezért befogadtak a rokonaim, de építettünk a családi ház felé egy tetőteret. Igaz nem élek teljesen egyedül a házban, de itt van egy saját lakásom és háztartást vezetek. Most vagy szövegértési problémái voltak vagy zavarta az, hogy nem saját kezűleg vettem egy lakást? Amit normális esetben két ember vesz meg?

Most jöjjön a messze lakok téma. Ami azért vicces, mert 20 km-re lakok Budapesttől ami egyáltalán nincs messze. Sok párkapcsolatban élő ember 500 km-re lakik egymástól, de mivel szeretik egymást ezért eltudják viselni azt a távolságot. Őt meg zavarta az a szaros 20 km?

Engem annak idején nagyon megviselt és azt hittem, hogy bennem van a hiba, de rájöttem arra, hogy egy riherongy kis p...a lehetett.

Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy volt e valami hasonló történetetek és arra is, hogy esetleg hibáztam e valahol.

2017. júl. 1. 11:38
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Volt még egy pár lány akivel ismerkedtem utána, de találkozáskor nekem nem jöttek be. Nem jönnék össze bárkivel nem mindegy az, hogy kivel vagyok együtt nem elég csak a két lába közti rész, kevés lány tetszik nekem igazán. Tudom egy felszínes barom vagyok lehet emiatt szidni, leköpni nem érdekel, de vállalom. Nekem nagyon fontos az, hogy külsőre tetsszen, kell az, hogy kívánjam az arcát, testét, élvezzem vele a csókolózást, szexet, és abban a lányban benne volt amit kerestem, ezért is örültem annak, hogy leveleztem vele, aranyos kedvesnek tűnt, de nem kellettem neki. Az a legnagyobb bajom, hogy válogatós is vagyok és nehezen ismerkedem, nem olyan lányoknak kellek akik nekem kellenének. Ezért esett nekem rosszul az amit írt, mert azt hittem, hogy végre találok valakit aki szép és intelligens is, de tévedtem. Nem ő az első eset több hasonló történetem van. Ezért vagyok szomorú!
2017. júl. 2. 11:31
 32/35 A kérdező kommentje:
Ja és miért kéne a rokonokkal jópofizni? Külön élek tőlük még találkozni se kell velük. Max a kertbe. De akkor se kell jópofizni én például soha senkivel nem szoktam, hanem csak magamat adom. Kérdés megint csak adott mi ebben a nehézség? Társaslények is vagyunk.
2017. júl. 2. 12:11
 33/35 anonim ***** válasza:
"Volt még egy pár lány akivel ismerkedtem utána, de találkozáskor nekem nem jöttek be"- és akkor miért pont az az egyet fikázod, akivel még csak nem is találkoztál? :O
2017. júl. 2. 12:34
 34/35 anonim ***** válasza:
Wow, öcsém, elvárod, hogy a nő tankönyvszerű barátnő legyen, az elvárásaid az égben, de semmi empátia nincs benned a másik iránt.
2017. júl. 2. 12:48
 35/35 A kérdező kommentje:
#34 Nem várok el semmilyen lexikális tudást! Csak annyit, hogy legyen nyitott a világra, törjön ki a szülői elnyomásból, neveltetésből, szellemes, legyenek saját gondolatai. Ha azt írom, hogy értelmiségi nem a diplomákra gondolok, mert diploma nélkül is lehet valaki értelmiségi és két diplomásan is lehet valaki primitív. Egész oktatási rendszert mélyen elutasítom, mert kiöli az emberekből a kreativitást és meghajolgató, szorongó embereket termel ki magából. Empatikusnak érzem magam, mert ha szimpatikus valaki szeretném megismerni és, ha megtetszik nem azt fogom nézni, hogy hol lakik, hogy áll gazdaságilag, egyedül él e, hanem azt, hogy mennyire kívánom mennyire passzolunk egymáshoz, mennyire tudnánk egymást szeretni.
2017. júl. 2. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!