Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány haszonleső volt vajon vagy inkább bennem volt a hiba?
Tavaly egyik társkeresőn ismerkedtem egy elég szimpatikus lánnyal. Elég jókat e-mailezgettünk majd egy pár napi ismeretség után elakartam hívni találkozni. Vártam, hogy írjon több napig nem írt majd később írta nekem azt, hogy rájött arra, hogy nem egymást keressük. Aztán megkérdeztem tőle, hogy miért döntött így és azt válaszolta, hogy kezdett unalmas lenni a beszélgetés, nem vagyok túl ambiciózus, messze lakom és nem is egyedül.
Nagyon elszomorított amikor ezt írta és dühös is voltam rá eléggé kiosztottam majd letiltott e-mailről. Na most egyrészt attól, hogy nem beszélgetek egésznap az ambícióimról még nem azt jelenti, hogy semmi célom nincs az életben, van több apró célom amit elszeretnék érni, de egyrészt ez nem olyan könnyű másrészt időbe is telik. Az volt a baj, hogy nem beszéltem ezekről ezek ilyen életbevágóan fontosak? Vagy kötelezően negatívan kell kiindulni a másikból, hogyha nem beszél állandóan a céljairól akkor életképtelen vagy mi?
A másik megmondtam neki azt, hogy nem élnek a szüleim elkellet költöznöm abból a lakásból ahol éltem, mert nem volt munkám, tanultam és jelzálog volt a házon, ezért befogadtak a rokonaim, de építettünk a családi ház felé egy tetőteret. Igaz nem élek teljesen egyedül a házban, de itt van egy saját lakásom és háztartást vezetek. Most vagy szövegértési problémái voltak vagy zavarta az, hogy nem saját kezűleg vettem egy lakást? Amit normális esetben két ember vesz meg?
Most jöjjön a messze lakok téma. Ami azért vicces, mert 20 km-re lakok Budapesttől ami egyáltalán nincs messze. Sok párkapcsolatban élő ember 500 km-re lakik egymástól, de mivel szeretik egymást ezért eltudják viselni azt a távolságot. Őt meg zavarta az a szaros 20 km?
Engem annak idején nagyon megviselt és azt hittem, hogy bennem van a hiba, de rájöttem arra, hogy egy riherongy kis p...a lehetett.
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy volt e valami hasonló történetetek és arra is, hogy esetleg hibáztam e valahol.
Kőbányától még 30 perc? Nekem az laza két óra utazás a 11. Kerület széléről..
Hátha még valaki a 2. Kerületben lakik, szép 3 óra távolság tömegközlekedéssel. Kocsival nyilván gyorsabb, de mivel te tömegközlekedsz, a csaj fizetné a heti 3 alkalom benzinpénzt odavissza.. gondolom fiatalabb nálad, tanul vagy pályakezdő. Ez bizony megterhelő és lazán távkapcsolat kategória. Attól, hogy valaki megoldja, még nem élvezi.
A lényeg, hogy nem voltál elég szimpi neki, hogy meg akarjon ismerni a hátrányok ellenére.
Nekem kellemetlen volt egyébként anno bemutatkozni kezdődő kapcsolatban a srác családjának és haza is csak olyat vittem, aki úgy nézett ki maradni fog.
Felnőtt kapcsolatban viszont fontos a szexualitás, ha előbb ismeri meg a családod, minthogy tudná, hogy akar e veled járni(szex után dől el) az rendkívül kellemetlen. Úgy szexelni is furcsa, hogy tudod, hogy valaki hallja, vagy valakivel összefuthatsz utána..
Egyszerűen kellemetlen. Meg kell tanulnod nagyon jó első benyomást tenni, hogy ezt felnőtt ismerkedés során elnézzék. Azzal, hogy tagadod a hátrányait, csak kétségbeesettnek tűnsz. Ez pedig taszítja a nőket.
Ugyan csak egy diplomám van és egy okjm (második diploma folyamatban), de diploma nélkül is meg tudnám állapítani, hogy sikertelen, kétségbeesett férfiként kezdesz megkeseredni. Nyilván mindenki hibás, csak te nem, végülis főnyeremény vagy, hogy jön valaki ahhoz, hogy elutasítson az életed/személyiséged miatt.
Nincs rádszorulva, de fordítva úgy látszik, ez nem igaz. Te nyilván akárkivel összeállnál és mindenkihez alkalmazkodnál, csak jöjjön már össze veled.
Nem? Kényelmes, önző haszonleső vagy!
#26: "Nekem fontos az, hogy intelligensen beszélgessünk, ne játszadozzunk, ne akarjuk egymást kisajátítani,"
Ő nem játszadozott, megmondta egyenesen, hogy nem kellesz eléggé. Te meg ki akarod sajátítani.
Egy pár, vagy pár tucat levélből álló "kapcsolatot" úgy értelmezel, mint egy 10 éves házasságot két gyerekkel, amihez mindenáron ragaszkodni kel, megmenteni kell, stb.
Eltelt majd egy év, azóta semmi nő?
Na, az a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!