Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos vagy, vagy annyira mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos vagy, vagy annyira mégsem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akitől kaptam már hideget meleget de mégis azóta is beszélünk, kapcsolatban vagyunk. 1,5 év alatt kiismertem, szeretem mint embert de ugyanakkor sok fájdalmat is kaptam tőle. Nem szeret beszélni az érzéseiről, mégis párszor elmondta, hogy fontos vagyok neki nagyon. Miért nem lép? nem rajtam múlik a kapcsolat illetve az hogy együtt legyünk. Féltékeny, sokat veszekszünk amiatt, hogy mással is beszélhetek.
2017. okt. 20. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos, gondolom azt viszont nem viseli jól, ha te számon kérsz rajta valamit.

Vannak emberek, akik csak azért járkálnak vissza-vissza, hogy velük foglalkozzanak. Semmi más egyéb oka nincsen, csak fenntartani mások figyelmét. Nyilván ha akart volna már valamit, lépett volna.

Ezt persze csak az alapján írtam, amennyi információt leírtál, biztosat csak ő tudhat.

2017. okt. 20. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Borzasztóan hasonlít a sztori az enyémmel ... attól tartok van még pár nő a tarsolyban, aki ugyanolyan fontos.
2017. okt. 20. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fontos vagy neki,akkor ha csak nincs család meg asszony,már lépnie kellett volna.Minimum elhívni egy randira,vállalni mások előtt,hogy te érdekled.Ez így olyan,mintha élvezné,hogy bejön neked,de amúgy sz...rna rád.
2017. okt. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!