Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 350 ezret keresek kétkezi munkásként, mégsem találok magamnak olyan nőt aki elfogadná azt, hogy koszos és izzadt leszek minden nap végére?
Mikor szóba kerül, hogy az építőiparban dolgozom, majdnem csak fizikailag érzékelhető a kihátrálás a nők részéről.
Megváltozik a viselkedésük, kínosan távolságtartóak lesznek.
Ennyire gáz lenne, hogy kétkezi munkát végzek?
Szeretem amit csinálok, a nap végére látni lehet a munkám gyümölcsét. Nem úgy mint egy irodai munkát végző férfinél.
A kinézetemmel és a beszélőkémmel nincs baj, bárkit befűzök ha arról van szó, mégis mikor kiderül mi a foglalkozásom egyből lenéznek a nők.
De miért?
Sztereotípia. Egy építőmunkásról az első ami általában bevillan, hogy egy maradi, tanulatlan suttyó, aki nem vitte semmire.
Aztán persze lehet, hogy nem. Habár te is lenézed az irodai munkát, szóval te sem vagy sokkal jobb náluk.
Kiknél próbálkozol? Milyen stílusú lányoknál?
Nőként én se értem, hogy mi ezzel a probléma, és gratulálok, hogy ennyit keresel, remélem hogy jó sokáig fogod ezt bírni, mert azért te se is csak idősödsz és egy kemény fizikai munkát idősebben már nehezebben fog végezni az ember.
Azt nem mondanám hogy jól keresek, inkább csak a magyar viszonylathoz képest.
Szeretnék egy vállalkozást csinálni, ha majd összegyűlik annyi tőkém és kapcsolatom, hogy a jövőben meg tudjam alapozni egy kis cég biztos alapját.
Lehet, hogy külsőddel van a baj?
Pont tegnap olvastam Scott Eastwood-ról, hogy dolgozott régen "construction worker"-ként, és felcsillant a szemem, hogy az milyen szexi. Mármint ha valaki, aki úgy néz ki, mint ő, ért a kétkezi dolgokhoz, és a nap végén koszos.
De az utcámban is építkezés van, tehát tudom, mi a valóság és a fantázia.
Ez hülyeség. Apukám is építőiparban dolgozik. Cége van és hat khm jól megy. 8 számjegyűt termel egy hónap alatt. Ennek ellenére van amikor ő is beáll és igen, gipszkartonozik, vagy glettel stb. pedig itt bővel havi 10milliós profitrol beszélünk. Szerintem ez csak kifogás. Másról lehet a szó.
25N
Félre értés ne essék, nem nézem le az irodai munkát, hisz nélkülük is megállana az élet.
Csupán csak arra próbáltam utalni, hogy a nők inkább előnyben részesítik ha valaki "tiszta" munkát végez.
Legalábbis a saját tapasztalatom ezt mutatta.
3
Félre értés ne essék, nem nézem le az irodai munkát, hisz nélkülük is megállana az élet.
Csupán csak arra próbáltam utalni, hogy a nők inkább előnyben részesítik ha valaki "tiszta" munkát végez.
Legalábbis a saját tapasztalatom ezt mutatta.
30 éves vagyok, 25-30 közötti nőkkel próbálkozok.
Semmi extra, szórakozóhely, online felület, haveri kör stb ahol ismerkedni szoktam.
Persze nem mindegyik ilyen, de ha a számokat nézzük 5-ből minimum 3 olyan aki lekezelően viselkedik miután kiderül mi a foglalkozásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!