Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 350 ezret keresek kétkezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 350 ezret keresek kétkezi munkásként, mégsem találok magamnak olyan nőt aki elfogadná azt, hogy koszos és izzadt leszek minden nap végére?

Figyelt kérdés

Mikor szóba kerül, hogy az építőiparban dolgozom, majdnem csak fizikailag érzékelhető a kihátrálás a nők részéről.

Megváltozik a viselkedésük, kínosan távolságtartóak lesznek.

Ennyire gáz lenne, hogy kétkezi munkát végzek?

Szeretem amit csinálok, a nap végére látni lehet a munkám gyümölcsét. Nem úgy mint egy irodai munkát végző férfinél.

A kinézetemmel és a beszélőkémmel nincs baj, bárkit befűzök ha arról van szó, mégis mikor kiderül mi a foglalkozásom egyből lenéznek a nők.

De miért?

2017. aug. 11. 18:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Normálisoknak csak az fog számítani, te szereted amit csinálsz. Javaslom, várj rájuk.
2017. aug. 12. 06:18
 32/34 anonim ***** válasza:

Elég erősen ertekcsokkento a kétkezi munka. Én régen amikor még ismerkedtem mondtam hogy építkezésen dolgozom. Na egyből jött a pofavagas. Párom is kicsit megingott mert nem akart komuvest pedig apja és tesója is az.

Mondjuk én csak később árultam el hogy én speciel a tulajdonos vagyok ergo nem kell egy csavart se arrébb tennem, a papirmunkakat intézem és projekteken dolgozom, mondjuk van hogy kinn vagyok terepen a többiekkel és néha be is segítek mert szívesen csinálom.

Ja még annyit, hogy informatikus végzettségem van :)

2017. aug. 12. 07:47
 33/34 anonim ***** válasza:

Én nem néznélek le. Apukám is az iparban dolgozik, aztán 55 éves... jobban bírja fizikailag, mint egy huszonéves (mondjuk lehet, hogy a fiatalabbnak csak bűzlik a meló:D).

Én nem ítélem el, ha itthon kell valami ilyesmit csinálni, még segítek is. Én ugyan úgymond irodai melót fogok végezni, vagy legalábbis tisztát, ahogy te írtad, de gyerekkoromban a házunkat is segítettem építeni, úgyhogy nem derogál nekem sem, ha a nap végére koszos leszek. Víz van, tusfürdő is:D

Aki emiatt elutasít, azt ne sajnáld, másban is ilyen felszínes lenne...

2017. aug. 12. 08:42
 34/34 anonim ***** válasza:
2017. aug. 13. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!