Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 350 ezret keresek kétkezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 350 ezret keresek kétkezi munkásként, mégsem találok magamnak olyan nőt aki elfogadná azt, hogy koszos és izzadt leszek minden nap végére?

Figyelt kérdés

Mikor szóba kerül, hogy az építőiparban dolgozom, majdnem csak fizikailag érzékelhető a kihátrálás a nők részéről.

Megváltozik a viselkedésük, kínosan távolságtartóak lesznek.

Ennyire gáz lenne, hogy kétkezi munkát végzek?

Szeretem amit csinálok, a nap végére látni lehet a munkám gyümölcsét. Nem úgy mint egy irodai munkát végző férfinél.

A kinézetemmel és a beszélőkémmel nincs baj, bárkit befűzök ha arról van szó, mégis mikor kiderül mi a foglalkozásom egyből lenéznek a nők.

De miért?

2017. aug. 11. 18:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%

Nem jó nőknél próbálkozol. Én semmi kivetnivalót nem látok az építőiparban, sőt kifejezetten tetszik, ha egy férfi ért az ilyenekhez. Biztos, hogy csak ez a probléma? Nekem természetes dolog, mert a családban a legtöbb férfi nem retten meg a kétkezi munkától, de ha egy olyan nőnél probálkozol, aki úgy mond burokban nevelkedett, annak sosem leszel jó, mindaddig amíg túl nem lát a sztereotípiákon.

Sok sikert a vállalkozáshoz! Ez is kifejezetten egy jó pont, hogy vannak céljaid.

2017. aug. 11. 19:05
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
Akkor itt lenne az ideje érettebb gondolkodású nőkkel ismerkedned.
2017. aug. 11. 19:06
 13/34 anonim ***** válasza:
20%

Ilyen nővel ne is jöjj össze! Aki nem képes felfogni, hogy "mészáros keze mind koszos, az erszénye aranyos", azzal te jársz jobban, ha nem jön össze veled.

Plusz a nők döntő többsége ma már olyan szinten anyagias, hogy a havi 350 nem éri el az ingerküszöbjüket.

#2, az irodai munkát azért szokták lenézni (némileg jogosan), mert az a legritkább esetben értékteremtől. Gép előtt ülve nem lehet épületeket felhúzni, kenyeret sütni, búzát vetni, és sorolhatnám még. Anélkül túlélné a társadalom.

2017. aug. 11. 19:07
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos ilyeneket fogtál ki. Szerintem semmi gond ezzel,én még örülnék is,ha a leendő párom ilyesmit dolgozna.
2017. aug. 11. 19:09
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Mert fizikai munka=buta. Nem osztom, de ők rudják.

31/f

2017. aug. 11. 19:14
 16/34 anonim ***** válasza:
51%

Azért ez nem igaz 13-as,mert ha mi nem vagyunk akkor hogyan utalnàl ebankon keresztül?

Hogyan a lenne kocsid ha nem lenne automata gépsor leprogramozva?

Vagy hogyan rendelnél online ha nem csinàlnànk meg a webshopot?

És az igazsàg az,hogy az építõripar rövidesen automatizàlva lesz teljesen mindent gépek fognak csinàlni.

2017. aug. 11. 19:16
 17/34 anonim ***** válasza:
19%

13# A tarsadalom tulelne, de ilyen kozepkori szinten amit senki nem akar. Az epitomunkasokat pedig idovel le lehet cserelni robotokra, tehat konkret ketkezi munkasokra sem lesz orokre szukseg. (Nyilvan nem holnaputan fog ez bekovetkezni, hanem elobb-utobb.)

Egyebkent nem mondom, hogy kizaro ok lenne, ha valaki ilyen munkat vegez ES mellette ertelmes es muvelt (habar ez ritka), de ne mondd mar, hogy neked vonzo lenne egy olyan no aki pl husfeldolgozoban dolgozik es minden este ugy megy haza, hogy mikor eloszor megolelitek egymast, a doghus szagot erzed rajta. Persze, le lehet zuhanyozni, de ettol fuggetlenul mindenkinek vonzobb egy mindig friss, tiszta ember.

2017. aug. 11. 19:21
 18/34 anonim ***** válasza:
51%

#16, úgy, hogy a programot csak EGYSZER kell megírni. Viszont nem lehet mindent gépesíteni. Webshop nélkül meg simán tud létezni az ember, én pl. egyszer se használtam még. Na meg a cikket, amit a webshop kínál, vagy a gépsor gyárt, azt valakinek meg kell termelnie előtte, a nyersanyagot ki kell bányásznia, az állatot fel kell nevelnie, a gyümölcsöt meg kell érlelnie.

Ez meg baromság, hogy majd mindent robotosítunk, és akkor fúdejó lesz. Ez a szájenszfiksönökben látott világ, de rengeteg kérdésben ki lett már tárgyalva, hogy a valóságban ez miért nem működhetne.

Engem pedig tökre hidegen hagy a nő munkája, felőlem akár űrhajós is lehet. Miért, szerinted a háziasszony, aki otthon főz-mos-takarít, nem lesz a nap végére izzadt és büdös?

2017. aug. 11. 19:29
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Ronda vagy ennyi. Sosem lesz senkid.
2017. aug. 11. 19:38
 20/34 A kérdező kommentje:

Az emberi fizikai munka szerintem legalább 50 évig nem lesz helyettesíthető semmivel.

A robotok nem fognak felhúzni egy házat kulcsrakészen, ez azért elég sience fiction most még. A kérdés pedig nem a jövőről szól.

A kinézettemmel nincs gond, ha lenne akkor eleve nem is lennének nők akik szóba állnának velem.

A probléma mindig ott kezdődik, hogy mi a foglalkozásom.

2017. aug. 11. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!