Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 350 ezret keresek kétkezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 350 ezret keresek kétkezi munkásként, mégsem találok magamnak olyan nőt aki elfogadná azt, hogy koszos és izzadt leszek minden nap végére?

Figyelt kérdés

Mikor szóba kerül, hogy az építőiparban dolgozom, majdnem csak fizikailag érzékelhető a kihátrálás a nők részéről.

Megváltozik a viselkedésük, kínosan távolságtartóak lesznek.

Ennyire gáz lenne, hogy kétkezi munkát végzek?

Szeretem amit csinálok, a nap végére látni lehet a munkám gyümölcsét. Nem úgy mint egy irodai munkát végző férfinél.

A kinézetemmel és a beszélőkémmel nincs baj, bárkit befűzök ha arról van szó, mégis mikor kiderül mi a foglalkozásom egyből lenéznek a nők.

De miért?

2017. aug. 11. 18:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit mondanak?
2017. aug. 11. 20:20
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
De hisz írtuk, akkor olyan nőkkel kell ismerkedned, akik kicsit komolyabbak, nem csak a felszínt látják. Itt is írta néhány hogy őt nem zavarja, persze ez nem jelenti azt, hogy ők mind tökéletes partnerek számodra, de kiindulási alapnak jó.
2017. aug. 11. 20:23
 23/34 anonim ***** válasza:
17%

Ilyenek a nők, rengetegen lenézik a kétkezi munkát.. pont az ilyen irodisták egyébként. Nem tudom, milyen típusú nőknél próbálkozol?!

Az én szememben sokkal többet ér, egy kétkezi munkás mint egy aktatologató..

27/N

2017. aug. 11. 21:31
 24/34 anonim ***** válasza:
69%
Na csak visszajutottunk az irodában dolgozók savazásához. Mindjárt jön a rokontéma: pl a diplomások igazából tök buták csak a szakmunkások olyan okosak hogy ők unatkoznak volna egyetemi előadásokon stb....
2017. aug. 11. 21:37
 25/34 anonim ***** válasza:
65%
#24 ezt senki nem mondta. Az viszont tény, hogy a fizikai munkát nem lehet kiváltani szellemivel.
2017. aug. 11. 21:41
 26/34 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem mindenki másban jó, egyiket sem kellene lenézni.

Én az irodai munkákban tudok jól teljesíteni, de egyáltalán nem nézem le azokat, akik szellemi munkát végeznek. Nekem viszont rosszul esik, amikor lenézik a szellemi dolgozókat...

Kérdező: nem tudom. Írod, hogy a foglalkozásod miatt pártolnak el tőled, de nekem sok kétkezi munkás ismerősöm van, akiknek van egy csinos barátnőjük/feleségük. Szóval lehet, hogy mégsem ez a probléma.

21/L

2017. aug. 11. 21:46
 27/34 anonim ***** válasza:
59%
Más munkát végzőknél is zavaró, ha koszos és izzadt, ennek azért szaga is van, és akinek érzékenyebb a szaglása, azt zavarhatja (van egy ismerősöm, azt mesélte, hogy ha a férje azt mondja, hogy otthon valaminek szaga van, akkor ő már be sem tud menni a lakásba, mindig érzékeny szaglású volt, szülés után meg ez még fel is erősödött). Ha szerinted ez a probléma, figyelj a tisztálkodásra jobban.
2017. aug. 11. 22:10
 28/34 anonim ***** válasza:

#26 vagyok, most látom, hogy elírtam.

Azt akartam írni, hogy nem nézem le a fizikai dolgozókat. :)

2017. aug. 11. 22:11
 29/34 anonim ***** válasza:
16%

Hat figyi, en diplomas no vagyok, de baromira nem zavarna.

Azt pl nezem, hogy milyen alakinek a helyesirasa. Mert az igenis szamit.

De az, hogy ketkezi munkat vegez, nalam egyaltalan nem negativum.

Elobb tetszik meg egy talpraesett, normalisan kereso, ferfias ferfi mint egy bolcsesz vagy egy konyvtaros:-)

2017. aug. 11. 22:56
 30/34 anonim ***** válasza:
29. Sztereotípia rulez! Kétkezi munkás a kigyúrt macsó. Szellemi melós meg az egyszálbél könyv moly....ez kb olyan röhej mint mikor belém akkor kötnek mikor öltönyben vagyok... kényelmes cuccban pedig még a közbiztoságilag forró helyeken sem
2017. aug. 11. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!