Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy a nő szép legyen?
Egyrészt ugye ott vannak az insta modellek millió követővel, és legalább ennyien igyekeznek hasonlítani is rájuk. Aztán ott vannak a hétköznapi lányok az utcán, boltban, egyetemen, akiknek ennek ellenére van párjuk.
A többségük szép, de még mindig a természetes, ilyesmi típusú lányokból van több:
Mint az ilyenekből:
Aztán ott vagyok én, aki tényleg nem vagyok szép (nagy az orrom, és nagyon átlag, jellegtelen arcom van, a többi rendben).
Szóval, egyrészt a csapból is az folyik, hogy legyél insta cica, másrészt meg az utca teli van hétköznapi nőkkel.
Most akkor mégse akar mindenki bombanő lenni?
Lányként azt mondom, hozd ki magadból a legtöbbet! A férfiaknak ez bőven elég, ápolt legyél és csinos!
A nagyon jóképű férfiaknak is előfordul, hogy átlag feleségük van, aki nem egy kiemelkedő szépség.
Ismerek ilyet a környezetemben, senki nem érti miért azt a nőt vette el.
Nyilván csinos és ápolt, a belső tulajdonságai pedig messze kompenzálják a külsejét.
Nekem jobban tetszenek az első képen lévő nőhöz hasonlóak, mint a második képen levőhöz.
Sajnálnám ha minden nő plazacica szeretne lenni.
Most akkor te is egy médiaagymosott kislány vagy?
A szépség mindenkinél mást takar.
Hozd ki magadból, amit tudsz. De először is SZERESD MAGAD! mert hiába leszel szép kívülről, ha belülről pedig emészt téged a bánat és a szomorúság!
A férfi ismerőseim döntő többsége irtózik a 2. tipustól. Persze megnézi ha kint a melle de ennyi. Mindenki az 1. tipust akarja komoly kapcsolatra. Már ha ebből a kettőből kell választani.
A sok like meg insta jelölés tizenéves kisfiúktól meg szűz recskagépektől ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!