Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre mi a fontos egy lánynak?
Nekem az a legfőbb és leglátványosabb szépséghibám, hogy kövér vagyok (nem hasra, inkább végtagokra, derékra), de egyébként a többivel meg vagyok elégedve, ehhez képest még soha nem volt se barátnőm, se esélyem rá.
Egy igazi vesztesnek tűnök, és nem hiszem, hogy a belsőmmel van olyan gond, ami tényleg senkinek nem tetszik (most nem részletezném, és nem is nagyképűségből mondom, de általában mindig a külsőm miatt ítélnek el, egyébként akik nem, azok kedvelnek).
Külsőre csak az ápoltság. A kisugárzás sokkal fontosabb, mint a külső.
Mivel szoktak elutasítani a lányok? Biztosan olyan lányoknál kezdeményezel, akik a belső tulajdonságaid is értékelik?
Jajj, istenem, nem unjátok még?
Nekem például az a fontos, hogy jó legyen a pasira ránézni. Nem a jóképűség, hanem szimplán legyen jól összerakva. Hogy nagy az orra, vastag a dereka mittomén, ez nem lényeg. Az a fontos, hogy ha ránézek, akkor azt lássam, hogy ő is jól érzi magát a bőrében. Ha egy kicsit belegondolsz, te is ezt keresed a lányokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!