Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelenség, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség, ha egy nőnek nincs edzett teste?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk sportol valamicskét (yoga, úszás), de csak hobbi szinten, nem edzz komolyan, és emiatt nem is látszik rajta.

Nincs elhízva, de csak egy átlagos testalkatot tud felmutatni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 1. 14:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A 3.-4. kép okés.

Szerintem nem gond, ha nincs edzett teste, jó az úgy, ahogy van. A túl kövér test sem annyira szép, a többi oké, azaz az erős testalkat is.

2017. nov. 1. 15:09
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem az.
2017. nov. 1. 15:22
 33/36 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem rossz a hozzáállásod a sporthoz, pedig ha utána nézel a neten mennyi jó hatása van akkor csodálkozol. Csak kifogásokat keresel. Hülyeség az is h beírkálnak, h ez a jó vagy az. Kinek mi. Van akinek a sportos izgalmas vékony test tetszik, van aki a húsos nőket szeretei. Azért megnézném, milyen képet vágnátok azokhoz a nőkhöz akiket itt feltettek ha kisebb mellük lenne, mert itt nagyon az jön le a pasiknál, h ,mindegy a teste csak nagy formás melle legyen. És akkor a kisebb mellű csajoknak miért mondják, h de csinos meg vonzó? Hazudnak? Csak szexre kellenek? Nem lehet a pasikon elmenni!
2017. nov. 1. 15:41
 34/36 anonim ***** válasza:
6%
Én edzek, hozzá vagyok szokva edzőteremben az edzett testek látványához, és nem értem sokan miért nem edzenek, mert annyira jó érzés a sport. Manapság a feszes test a divat, nem jó ha lóg a bőr vagy zsírpárnák felesleges helyen. Most a sportos test a divat, de tudom, h a pasik a húsos testre gerjednek.
2017. nov. 1. 15:44
 35/36 anonim ***** válasza:
34, ahhoz képest, h edzel, nem tudod mi a külömbség a hús és a zsír között?
2017. nov. 1. 16:05
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Nekem amit linkeltél màr a kövér kategória,de én mivel eddzek ezért csak gazella testû nõvel àllok szóba aki nõies és vékony,kerek idomokkal.
2017. nov. 1. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!