Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelenség, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség, ha egy nőnek nincs edzett teste?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk sportol valamicskét (yoga, úszás), de csak hobbi szinten, nem edzz komolyan, és emiatt nem is látszik rajta.

Nincs elhízva, de csak egy átlagos testalkatot tud felmutatni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 1. 14:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
35%
Nem szeretem az önimádó fitnesz-fasisztákat, akik le sem nyelik, mert azzal felborítanák a diétájuk egyensúlyát :D Nekem a nőies alkatú nők tetszenek, akiknek nem a fehérjebevitel meg a testzsírszázalékok körül forog minden gondolatuk.
2017. nov. 1. 14:29
 12/36 anonim ***** válasza:
49%

Ezek teljesen vonzó női testek, nem értem a problémádat. De te mégis mit értesz edzett alkat alatt? Nagyon remélem, hogy nem ezt: [link]

Mert nekem ettől konkrétan hányingerem van. Az edzett női alkat esetében, ami még bejön az ez a kategória: [link]

Számomra egyébként az eszményi ideál a klasszik szexisen telt idomú és formás mellű női alkat:

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 1. 14:29
 13/36 anonim ***** válasza:
43%
Elképesztő, hogy a nőknek micsoda testképzavaruk van és annyira tartják magukat, hogy ha majd most itt valami rosszindulatú, sikertelen férfi azt írja, hogy csúnya, akkor elhiszik neki
2017. nov. 1. 14:31
 14/36 anonim ***** válasza:
23%

Aha, szóval azok a válaszok, amik neked nem tetszenek, akkor lepontozod, pedig igazak, és azokat felpontozod, akik a s..ggedet is kinyalják.

Fura logika.

2017. nov. 1. 14:33
 15/36 anonim ***** válasza:
60%
#14 mert minden választ csak a kérdező értékelhet, nem? Fura logika...
2017. nov. 1. 14:34
 16/36 anonim ***** válasza:
3%
#14 ja hogy egy nőtől elvárjátok, hogy sportoljon eddzen rendszeresen, de a férfitól nem várhatjuk el, hogy ne legyen túl sovány vagy ne legyen túl kövér. Jó tudni
2017. nov. 1. 14:35
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Nem egyedül pontoz. Ha te a jógasznob vagy, akkor én is lepontoztalak. Mert lenéző vagy.
2017. nov. 1. 14:35
 18/36 A kérdező kommentje:

Edzett alatt ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 1. 14:37
 19/36 anonim ***** válasza:
58%
Ez nem annyira edzés, hanem diéta, photoshop és szilikonbeültetés eredménye.
2017. nov. 1. 14:40
 20/36 anonim ***** válasza:
20%
Bocsika, ezek r.ohadt jó nők (a szilikonmellet leszámítva), és bárki számára elérhető egy hasonló alak.
2017. nov. 1. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!