Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igénytelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igénytelenség, ha egy nő nem festi a haját?

Figyelt kérdés

Visszanyertem az eredeti hajszínem (se nem szőke, se nem barna, a kettő közti szürkésebb átmenet).

Nagyon sokféle volt már hajam (szőke árnyalatai, fekete, vörös, barna).

Mindenkinek más tetszett, de mindegyik hajszín jól állt.

Most eljutottam oda, hogy megtartom az eredetit, még színezni sem szeretném. Mivel rövidebb fazon, csak a szükséges hajlakk kerül rá.

Ez igénytelenségnek tűnik?

Nem igazán tudom a választ, mert pár ismerősöm azt mondja, hogy azért jobb lenne, ha befesteném valamilyenre megint, mert "így olyan fura" a másik meg azt, hogy ez a szín is nagyon szép, természetes, jól néz ki.

Vélemények?

2017. jún. 20. 08:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Semmi koze az igenyessegnek ahhoz, hogy milyen szinu a hajad.
2017. jún. 20. 08:59
 2/27 anonim ***** válasza:
72%

Mi ez a hülyeség? :D

Sosem festettem a hajam, sőt, nem értem, mi az, hogy "szükséges hajlakk". Mi vagy te, egy megcsinált kirakatbábu?

2017. jún. 20. 09:00
 3/27 A kérdező kommentje:
Arra értem az igénytelenséget, hogy volt olyan egyén aki azt mondta, hogy ez ma már hozzátartozik egy nőhöz, hogy ha nem is teljesen más színűre, de befesse a haját hasonló árnyalattal, mert az úgy szebben néz ki, mint ez, hogy csak alapvető ápolást kap.
2017. jún. 20. 09:01
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

az iylen egyénnek mond a következőt:

ma már elvárt, hogy egy férfi kisportolt legyen, jóképű, nem kopaszodó, és igényes.

ugyh húzzál szépen edzeni heti 3-4x, szoliba, kozmetikushoz,meg hajbeültetésre :D

2017. jún. 20. 09:03
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem igénytelenség. Szerintem az igénytelenség, ha befesti és utána meg látszik a lenövés. Na az nagyon csúnya szerintem.
2017. jún. 20. 09:04
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom micsoda bullshit.
2017. jún. 20. 09:05
 7/27 A kérdező kommentje:

oké, köszi a válaszokat! :) Én is ezen a véleményen voltam, és szeretem, hogy most ilyen :)

Köszi!

2017. jún. 20. 09:06
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Ne barátkozz ilyen egyénekkel, legközelebb meg mondd meg ennek az egyénnek, hogy ha szerinte ez hozzátartozik egy nőhöz, gondolod, higy ő minimum eltartja a csaját és ezeket mind fizetni neki.
2017. jún. 20. 09:08
 9/27 anonim ***** válasza:
55%

Miért nézne ki szebben a festett haj?

Egyáltalán nem néz ki szebben, és vannak olyan szerencsés emberek, akiknek a saját színük is olyan szép, hogy kár lenne festéssel elrontani.

Sőt, rossz tapasztalatom van a festésről:

Nekem 3 évig volt barnáról vörösre festve a hajam, nagyon jól állt. Előre bocsátanám, hogy sosem kezdtem el itthon kenegetni 100 Ft-os festékekkel, mindig fodrásszal csináltattam, hogy a minőség is biztosított legyen. 2-3 havonta festette újra.

Eleinte semmi baj sem volt, de később:

- kezelhetetlenné vált a hajam

- elkezdett erősen hullani

- töredezettek voltak a szálaim

- elveszítette természetes fényét

Ekkor azt választottam, hogy oké, akkor festessük vissza barnára. Meglett.

Másfél év után kb. most jutottam el odáig, hogy szép a hajam, és azok a részek, amelyek még sosem voltak festve sokkal egészségesebbek, szebben csillognak, egyszerűen jobb odanézni. Ehhez persze kellett hajvitamin, balzsam, kerülni a hajvasalót, és a végéből mindig vágattam. Igen, a hajfestéssel ez is gond volt: nőtt ugyan a hajam, de nem lett hosszabb, mert a végét MINDIG meg kellett vágni, mert szétnyílt, töredezett.

Na, ha ezek után valaki azt mondja, hogy a festett haj igényesebb, mint a sima, arra nem tudok mit mondani :"DDD

21/L

2017. jún. 20. 09:11
 10/27 anonim ***** válasza:
60%

Direkt lovagolsz a semmin.

Amikor nem volt még festve a hajam, ugyanúgy nem mondtak rá semmit, mint most, hogy be van.

Nekem az őszülés miatt kell festeni.

2017. jún. 20. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!