Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igénytelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igénytelenség, ha egy nő nem festi a haját?

Figyelt kérdés

Visszanyertem az eredeti hajszínem (se nem szőke, se nem barna, a kettő közti szürkésebb átmenet).

Nagyon sokféle volt már hajam (szőke árnyalatai, fekete, vörös, barna).

Mindenkinek más tetszett, de mindegyik hajszín jól állt.

Most eljutottam oda, hogy megtartom az eredetit, még színezni sem szeretném. Mivel rövidebb fazon, csak a szükséges hajlakk kerül rá.

Ez igénytelenségnek tűnik?

Nem igazán tudom a választ, mert pár ismerősöm azt mondja, hogy azért jobb lenne, ha befesteném valamilyenre megint, mert "így olyan fura" a másik meg azt, hogy ez a szín is nagyon szép, természetes, jól néz ki.

Vélemények?

2017. jún. 20. 08:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ahogyan jól érzed magad!

F.

2017. jún. 20. 10:28
 22/27 Sunshinedoll ***** válasza:

Ez hülyeség.

Ha valami igénytelen, akkor az igénytelen férfin is meg nőn is.

Igénytelennek találod a nem festett hajú férfiakat?

Ugyenem.

2017. jún. 20. 10:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Tényleg mutatósabb egy jól festett/színezett/melírozott haj, nem véletlenül hogy pl filmekben a férfiaknak is áthúzzák a haját a forgatások alatt, interjúkban díjátadókon azán látszik hogy nem is az az eredeti.

Viszont hosszútávon valószínűleg inkább ront a helyzeten mint használ, a lenövés csúnya, a haj szerkezete sérül, sprőddé válik stb.

2017. jún. 20. 11:15
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igènytelen, amit leírsz.

Ès az igènytelennek számít, hogy bár őszülök, csak 2 havonta festetem ( összevissza sok ősz szál van, de pl nincs őszes lenövès)

2017. jún. 20. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy a hajad eredetileg "se nem szőke, se nem barna, a kettő közti szürkésebb átmenet". Személyiségfüggő, meg azon is múlik, milyen színeket szeretsz viselni.

Én nem tudnám elviselni magamon sem az egérszürke hajat, sem a drapp, seszínű ruhákat, szóval én biztosan befesteném, ha az én hajam volna.

15-ös, én most tudtam meg, hogy ami igénytelen lenövésnek tűnhet, az "ombre" haj! Lehet, hogy ilyet láttál?

2017. jún. 20. 15:38
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a hajszínem, én mondjuk rühelltem mindig, ez a szó szerint semmilyen, szürke. Ettől függetlenül nem vagy igénytelen, ha nem fested be, nem törvényszerű, hogy ez a szín mindenki szerint ronda, de nekem nem tetszik.

Az már egy másik kérdés, hogy ha én nem festeném a hajam, az mondjuk igénytelen lenne, ugyanis 29 évesen olyan szinten őszülök kétoldalt, hogy baromi látványos lenne. Azért ennyi idősen, fiatalabbnak tűnő arccal elég ocsmány lennék a jól láthatóan őszülő fejemmel :D

2017. jún. 20. 18:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyesség. Semmi gond nincs azzal ha egy nő nem festi a haját.
2017. jún. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!