Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igénytelenség, ha egy nő nem festi a haját?
Visszanyertem az eredeti hajszínem (se nem szőke, se nem barna, a kettő közti szürkésebb átmenet).
Nagyon sokféle volt már hajam (szőke árnyalatai, fekete, vörös, barna).
Mindenkinek más tetszett, de mindegyik hajszín jól állt.
Most eljutottam oda, hogy megtartom az eredetit, még színezni sem szeretném. Mivel rövidebb fazon, csak a szükséges hajlakk kerül rá.
Ez igénytelenségnek tűnik?
Nem igazán tudom a választ, mert pár ismerősöm azt mondja, hogy azért jobb lenne, ha befesteném valamilyenre megint, mert "így olyan fura" a másik meg azt, hogy ez a szín is nagyon szép, természetes, jól néz ki.
Vélemények?
Szerintem éppen a rosszul sikerült hajfestés vagy a pár mm-re lenőtt haj az, ami ízléstelen.
Már vagy 23 éve a természetes hajszín a divat egyébként is, idén pedig a csíkokban őszülő.:)
"Saját színre" csak abban az időszakban fontos festeni a hajat, amikor a festettből szeretnéd visszaszerezni a sajátodat. Ha van rajta 5-8 centi lenövés, az valóban igénytelen. Hiába jó a célkitűzés. Erre megoldás az, hogy választasz egy, az eredeti hajszínedhez nagyon hasonlító festéket, és amíg a roncsolt/egyéb festett rész le nem nő nagyjából, addig azzal fested. Utóbbinál az egységes szín miatt nem fog látszani a lenövés, így nem igénytelen.
Meg persze ebben segít a drasztikus hajvágás is. :)
Ha jól értelmezem az írást, te ezen már túl vagy, tehát visszakaptad a saját hajszínedet. Innentől nem igénytelenség, ha nem fested, sőt! Még jót is tesz neki - a legkíméletesebb hajfesték is roncsolja a haj szerkezetét bizonyos szinten.
Az "olyan fura" kijelentéseket nálad inkább a szokatlanságnak tudom be. Van olyan ismerősöm, aki sötétbarna (majdnem fekete) színről váltott arany, majd ezüstszőkére. Eleinte nekem is hasonló reakcióm volt, ez fura, nem az igazi, stb. Szívem szerint megmondtam volna neki, hogy inkább fesd vissza, borzasztó. :D
Azóta eltelt sok idő, megszoktam az új színt, egyébként nem áll rosszul neki, csak baromi éles volt a váltás. A múltkor láttam egy régi közös képünkön fekete hajjal, alig ismertem fel... :)
Természetesen nem lesz igénytelen attól a haj, hogy nincs festve. Nem is értem, hogy merült ez fel. Egyedül az ápoltságon múlik.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!