Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség, ha egy nőnek nincs edzett teste?
Ha mondjuk sportol valamicskét (yoga, úszás), de csak hobbi szinten, nem edzz komolyan, és emiatt nem is látszik rajta.
Nincs elhízva, de csak egy átlagos testalkatot tud felmutatni:
Nő vagyok, ne zavarjon. :D :P
Nem igénytelenség. Genetikától függ. Van akinek jó teste van úgy is, hogy nem edz semmit. Fiatalabb korban, tiniként szinte minden csajnak. De idővel jön hízás, a narancsbőr, megereszkedett mellek stb. A helyes megfogalmazás inkább az lenne, hogy igénytelenség ha egy nőnek nincs jó teste? Az edzettség és jó test két külön dolog.
Engem kiskoromban sokat piszkáltak hogy túl vékony vagyok, anorexiás stb. Késén érő is vagyok, az osztálytársaim sokan már testileg nők voltak 14 évesen, én meg úgy néztem ki mint egy anorexiás nyakigláb nyomorék, most 21 évesen jobb testem van mint azoknak akik 10-12 éves korban piszkáltak, mert ők asszonyosak lettek én meg vékony nőies. Néha zabálom a hamburgereket meg pizzát ha épp arra vagyok, de ahogy tudok próbálok egészségesen élni, eljárok futni pl. És most ezt nem egobol írom, hanem tényként. Tehát genetikától, anyagcserétől függ. Én is ugyanannyit eszek mint egy normális ember.
Nekem is az ilyen alak tetszik jobban a sajátomnál, de sajnos ha nekiállnék keményen edzeni akkor esetleg talán a hasam, combon több év elteltével lehetne hasonló, de egészbiztos, hogy előtte eltűnne a mellem.
Illetve elítélendő, vagy nem az, nem szeretnék diétán élni életem végéig (ez nem azt jelenti, hogy most zabálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!