Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akad itt olyan, aki a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akad itt olyan, aki a neten találta meg élete párját?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem csak egy futó kaland lett belőle, hanem komoly kapcsolat, esetleg élettárs, házasság, gyerekek. Elmondanátok, melyik oldalon ismertétek meg egymást, és hogy mennyi idő telt el az első találkozásig? Vagy bármit, amit el szeretnétek mesélni.
2010. máj. 30. 14:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

igen.3 éve vagyunk együtt,2 kisgyermek.

love.hu-n,utána msn stb..

2010. máj. 30. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Iwiw-en írt rám egy kedves kis üzenetet amire válaszoltam is. Kb egy hónap levelezgetés és msn-ezés után találkoztunk, amire rá kevesebb mint két hét alatt már együtt is jártunk. Ennek lassan 20 hónapja :)

20/L (párom 23/F)

2010. máj. 30. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én a férjem. VAgyis a férjem talált meg engem a love.hu-n.

Január 3-án regisztráltam, ő már másnap megnézett engem, de mivel távolságot kötöttem ki, és ő abból igen kisett, nem írt, csak 11-én egy üzit, amire válaszoltam, mert szimpi volt az adatlapja-képe. Megadtam az msn címem, és sokat beszélgettünk ott (írásban), hamar eldöntöttük, találkozni akarunk, sőt éreztük, hogy szerelmesek vagyunk. Másfél hét után jött hozzám Győrből Pécsre, és már akkor tudtuk, gyerekeket akarunk.

Április 15-én költöztem hozzá (6 hét felmondási idő után), azóta nagylányunk 2 éves, kislányunk 3 hónapos és boldogok vagyunk.

Ha valami konkrétan érdekel, írj privit nyugodtan.

2010. máj. 30. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

14:43 as:D Én is a chat.hu-n ismertem meg a párom:D

Lassan 6 éve, hogy először találkoztunk:D Egy pár hónapig chateltünk, aztán valahogy rávett, hogy találkozzunk. Őszintén szólva, először ő csak...ühüm...nem akart tőlem semmit, csak egy kis szex-et:D Én meg csak egyszerűen jól akartam érezni magam délutánonként:D De először nem akartam vele találkozni, mert idősebb nálam majdnem 7 évvel, cigizik és a 3. ilyen nevű srác az életemben:D Ő azt mondta, három a magyara igazság, ez annyira megtetszett, hogy belementem. Ráadásul, mielőtt szóba került volna, hogy találkozzunk, beszélgetéseink során elmondta, hogy egy szűz csajra képes volt egy évet várni. Én meg előtte nem voltam senkivel, gondoltam, végre egy srác, aki nem az ággyal kezdi. Na persze próbálkozott volna, de nem adtam magam könnyen, és kivárta a sorát:D Nem pontosan azon a néven jelentkeztünk be, ami a valóságban a nevünk. Elterveztük, hogy ha gyerekeink lesznek, megkapják ezeket a neveket. Most várjuk az elsőt, kislány lesz, úgyhogy az én chat-es nevemet kapja:D

Fanni. Az első pillanattól kezdve éreztem a varázst, és a mai napig ugyanúgy szeretjük egymást. Sok mindent végig csináltunk már együtt, úgy érzem, még ez egy kihívás lesz számunkra, hogy hogyan fogunk viselkedni, mint szülők, de nem félek attól, ami sajnos sok kapcsolatban bekövetkezik: Gyerekvállalás után kis idővel tönkremegy egy csomó kapcsolat. Bocs, hogy hosszú voltam:D

Gratulálok előttem válaszolóknak a romantikus történeteikért:D

2010. máj. 30. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én:D Az úgy volt, hogy myvipen zene szobában ismertük meg egymást.2007 Dec 16 án. 2008 Február 22 óta vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást

25l 21f

2010. máj. 30. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
3éve ismertem meg jelenlegi páromat a love.hun:) és nem futó kaland lett belőle:)
2010. máj. 30. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
2003-ban ismertem meg a párom a parom.hu-n. Az első levél után 3. napon beszéltünk telefonon és 4. napon találkoztunk. Azóta gyakorlatilag minden nap együtt vagyunk, bár hivatalosan csak 1,5 év után költöztünk össze. 2007-ben összeházasodtunk és ma már van egy 1,5 éves kisfiunk is. Nagyon boldogok vagyunk :-)
2010. máj. 30. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nem volt szerencsém a Love.hu-val kapcsolatban. :'(

Csak rossz tapasztalatom van sajna. Bár nemcsak ezzel kapcs.

De gratulálok az előttem íróknak! :)

18L

2010. máj. 30. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyunk együtt, van egy 3 éves fiunk:)

A teveclubon ismerkedtünk meg:D

2010. máj. 30. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

love.hu -n... Hogy életem párja-e, azt majd az idő eldönti. Az biztos, hogy nagyon komoly és szeretjük egymást.

3hónapig csak beszélgettünk, utána találkoztunk először. Ő messze lakik tőlem, és én mentem hozzá különböző okok miatt, de egyből 3 napra :D Aztán vagy barátoknak megmaradunk vagy nem, és több lesz belőle. De volt egy bulis hétvégém. És ugyebár addigra bíztam benne annyira.

21/L

2010. máj. 31. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!