Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki ezen az oldalon találta meg a párját, v. esetleg barátot talált itt?
Mondjuk ha én is itt járnék szerencsével, nem lenne ellenemre. :)
24/L
Igen, én is olvastam, hogy néhányan bepróbálkoznak, hogy írnak, vagy mondják hogy írjanak nekik. Az esetek 99%-ban pedig nem történik üzenetváltás, nem kattint senki a privát üzenetre.
Amúgy meg azon felül, hogy ez valóban nem társkereső és ismerkedő oldal, nehéz is lenne ismerkedni, hiszen semmi kép, vagy adat nincs fenn senkiről, nem is tudnál keresgélni. De ennek az oldalnak nem is ez a célja, szóval ha társat akarsz keresni, inkább olyan jellegű oldalon próbáld meg.
Speciel még nem hallottam és nem olvastam sehol, hogy bárki itt jött volna össze a párjával, de még barátság kialakulásáról se tudok.
Nézd annyi előnye van az oldalnak hogy a válaszokból azért jócskán lehet következtetni arra, hogy az adott válaszoló mennyire tapló vagy normális. Én nem nagyon válaszolok fals dolgokat, mert attól nem lesz előrébb senki, és többször is írtam már privátot olyannak akinek szimpatikus a válasza. Jó lenne mondjuk fórum szerűen látni, hogy ki hogy néz ki, vagy egy pár soros leírás meg hasonló, de maga az oldal lényege, hogy anonim lehessen bárki. Annyi esélyed itt is van megtalálni a "nagy őt" mint a társkeresőn, kb olyan mintha sötétben próbálnál meg csak beszélgetésre alapozva ismerkedni.
Mondjuk van köztünk jó két év, de ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!