Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad itt olyan, aki a neten találta meg élete párját?
Én már nem vagyok fiatal, de 2 évvel ezelőtt a LoveBox-on ismertem meg a párom. Pár nap után találkoztunk, és nagyon gyorsan összeköltöztünk. Életem legjobb döntése volt.
52/N
Jelen!:D
Chat.hu-n:) 7 éve ismertem meg, beszélgettünk, kb 2 év kellett mire találkoztunk. Azután szakított a párjával, én az enyémmel, és ismét találkoztunk, aztán írt egy sms-t, h szeret, de nem aggódik, mert tudja, h én is őt:):) augusztusban leszünk 2 éve házasoki, 1 éves a lányunk:):)
Azt megkérdezhetem , miért?:)
Én is, és ha nincs net, akkor tuti nem találkoztunk volna soha (220 km távolság). Egy alkotós fórumon ismerkedtünk meg, és az elejétől kezdve nagyon odavoltunk egymásért, pedig szerelem még nem volt,csak nagyon egy húron pendültünk. Aztán 3 hónap múlva találkoztunk, utána már minden hétvégén találkoztunk. Nehéz volt sok dolog miatt, de kijelenthető, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve.
7 éve vagyunk együtt.
24L
harmadunokatesom a ferjet chaten
a ferj munkaja miatt kikoltoztek frankfurtba, programozo a tag, es lany nem dolgozik, hanem a 2 eves kislanyukkal foglalkozik otthon, mikozben apuka halalra kersei magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!