Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják az olyan embereket főleg férfiakat, akik szebb nők után csorgatják a nyálukat?
Azért,mert általában az igénytelen görcsök vannak úgy,hogy juszt is legalább 8/10-es nő kell kb.,annál lentebb nem,habár ő is jó esetben mondjuk 3/10.Ha egy helyes és okos pasi várja el ugyanezt,érthetően senki nem szólja meg,de ha egy ronda,magára igénytelen pasi finnáyzik,aki egy lépést nem tesz,hogy ne úgy nézzen ki,mint egy rakás hányadék,az azért nem fair.Tehát pl. elvárja,hogy a barátnője sportos legyen,miközben utoljára a suliban sprintelt egyet tesi órán,legyen akármilyen,de löttyedt alkatú.
Nőben is visszatetsző számomra,ha van 120 kg,de juszt is Lazar Angelov kell neki,pedig én se vagyok egy slankság.
Mert ők pont nem ilyenek, viszont nekik is kéne valami fsz.
Ezért aztán részint játsszák a fejüket a nagy semmire (ego), illetve lehúzzák azt, aki - úgymond - "elnézne fölöttük".
(Majd nézd meg, hogy ez a válasz hány %-os lesz.)
13-as. Szerintem itt egyáltalán nem a Voksán Virág szintű "szép" nőkről és az olyanokra vágyókról van szó. Azok a nők egy kis rétegnek szépek csak.
Én körülbelül sejtem milyen szép nőkre gondolhat a kérdező és szerintem egyáltalán nem az ilyen fitness rib.kre.
Oké, hát legyen, de ezen logika mentén a férfiak az "erősebbik nem", tehát azok a nők se legyenek lenézve, akik egy férfi anyagi helyzetét és státuszát tartják szem előtt és ne lehessen dobálózni az aranyásó kifejezéssel negatív kontextusban. Hiszen a férfi ösztöne ha a legszebb nők felé irányul, akkor a nők ösztöne is az "alfahím" felé is szabadon kimondható legyen.
A magam részéről nem csupaszítom le magam ösztönlénnyé és a hozzám megfelelő párt választom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!