Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Telt ajkakkal minden nő szebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt ajkakkal minden nő szebb?

Figyelt kérdés

Nem extrém szilikonszájra gondolok, hanem ilyen helyett:

[link]

Ilyennel:

[link]

Vagy van, akinek határozottan a keskeny illik jobban?

2017. okt. 5. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Valakihez a keskeny illik. Tudok is egy ilyen lányt.
2017. okt. 5. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
2017. okt. 5. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
"amióta feltöltötték a szájam nekem..."
2017. okt. 5. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy meg tudja változtatni az egész arcot. Én eddig többségében olyan lányokat láttam, akiknek jól állt a telt ajak, illetve szerintem szebb is. De biztos van olyan arc, amihez nem illik.
2017. okt. 5. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, én például jobban szeretem a keskenyebbet
2017. okt. 5. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Amennyiben természetes, akkor nagyon dekoratív tud lenni ha egy nőnek telt ajkai vannak. Én például odáig vagyok Rihanna vonásaiért, ebből kiindulva az ajkak formája sem mindegy a "dússág" mellett. Ezzel ellentétben a feltöltött (és főleg elrontott) verzió már taszító (számomra). Végezetül mindenki úgy gyönyörű, ahogy megszületett, hiszen úgy van belőle csak egy. Amint másra akar hasonlítani: már nem lesz az igazi.

Egyébként nő/20 éves 😃

2017. okt. 5. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát vonzóbb az biztos. A vékony szájúak nem olyan szexisek.
2017. okt. 6. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!