Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják az olyan embereket főleg férfiakat, akik szebb nők után csorgatják a nyálukat?
Figyelt kérdés
Mostanában lett ez a téma ilyen széleskörű? Egyre többször látom azt, hogy leszólják azokat, akik szép nőt akarnak maguk mellé. Látom, hogy itt is nagyon sok kérdés születik erről. Ez tök természetes, a nő a szebbik nem, így nem kell azon csodálkozni, hogy egy férfi arra vágyik, hogy jót csókolózzon vele jókat szeretkezzen. A szépséget is inkább a nőkhöz lehet párosítani, hiába szaporodtak el az ilyen metroszexuális gyúrós pumped gabó féle antiférfiak. A női szépség egy érték szerintem, hiába jönnek azzal, hogy a szépség nem minden és mulandó is. Hát ha meglátok valakit nem azt nézem, hogy milyen lesz idősebb korára, hanem azt, hogy most milyen. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy szarjuk le a belbecset, mert az is fontos, de valahogy ha valaki szájára veszi azt, hogy szép arcú, nőies formájú, közepes vagy nagy mellű nőt szeretne maga mellé, annak kb. a torkának esnek.2017. okt. 25. 11:26
1/20 Lazy Lover válasza:
mert a mai puni orientált világban a "nőknek" lehetnek csak igényei a férfiaknak nem
2/20 anonim válasza:
Nekem fontosabb elvárás hogy nagyon tudjon szeretni,jó legyen az ágyban,tudjon főzni,és legyen hűséges meg ne költsön sokat. Na ilyen nő nincs.
3/20 A kérdező kommentje:
Hát, ha hagyjátok, hogy kasztráljanak titeket, akkor meg is érdemlitek!
2017. okt. 25. 11:29
4/20 anonim válasza:
Én is szép, esztétikus, szálkás, helyes arcú férfit szeretnék, pedig duci vagyok.
5/20 anonim válasza:
Mert ha ma egy nőt szólsz meg férfiként, akkor nőgyűlölő vagy. Ha egy férfit szólsz meg nőként, akkor hű de öntudatos vagy, ez az, csak így tovább.
6/20 anonim válasza:
Ja értem, igényei csak a férfinak lehetnek. A nők elégedjenek meg bárkivel, szánalomból feküdjenek le olyanokkal akik kicsit sem vonzzák.
7/20 anonim válasza:
Én csak az olyan kérdéseket/hozzászólokat szólom le, ahol nyilvánvaló a kettős mérce. Pl ő panaszkodik, hogy a nők felszínesek, és ő ronda, alacsony, csóró srácként miért nem kap esélyt. Persze a kérdésben a nők előtt mindig ott van a SZÉP, CSINOS jelző. Az ilyeneket szólom le.
8/20 anonim válasza:
Én nem szólom le az ilyen férfiakat. Küzdés nélkül nincs siker, meg kell próbálni...
9/20 anonim válasza:
Én is 185 cm magas, kisportolt, jóképű férfit akarok.
Igaz, én 162 cm vagyok, 75 kiló és arcom is ronda, de hát ez van. Csak egy férfi mellett tudom elképzelni magam. Nincs ezzel semmi baj.
10/20 anonim válasza:
Én sem szólom le ezeket a férfiakat..bátraké a szerencse:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!