Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védjem meg a lányt?
Pénteken a tudomásomra jutott, egy olyan információ, hogy az egyik osztálytársam (aki roma...) meg akar fektetni egy lányt. (aki viszont nem roma)
Ezen én eléggé felhúztam magam, és tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ismervén a srácot, erős késztetést érzek arra, hogy megvédjem a lányt.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan, mert én a lányt nem ismerem, ő sem engem, egés pénteken kérdezgettem, hogy hová valósi, mi a neve stb...ma feltúrtam az egész myvipet, eddig semmi eredmény.
Elvileg szerdáig van időm, akkor akarja... a srác.
Ha addig nem jutok valamire, megverem a srácot, de azt tényleg csak a legvégső esetben szeretném, ha már tényleg nincsen más megoldás.
Lenne valami tippetek, hogyan avatkozhatnék közbe?
Nem írtam le elég világosan, hogy semmit nem tudok a csajról?
ha tudnék róla valamit már rég elmondtam volna neki.
ne nyúlj a sráchoz egy ujjal sem és se mással gondolom nem akarod elcseszni a jövődet.
telefonkönyvről még nem hallottál? tudakozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!