Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Elvárod", hogy a párodnak te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elvárod", hogy a párodnak te legyél a legfontosabb és téged szeressen a legjobban a világon?

Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 23:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazán irigylem az anyósodat... a soraidat olvasva egy igazán érett, tapasztalt, sőt bölcs nő benyomását kelted, de mivel “még csak” meny vagy, nem lehetsz túl idős, illetve tapasztalt. Mindenesetre én is egy ilyen okos, intelligens menyt kívánok magamnak. :)
2017. okt. 24. 01:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha már együtt vagyunk, természetesen én legyek az egyetlen párja, szóval párkapcsolati szinten nyilván "elvárom". Ha nem így van, akkor mi értelme együtt?

Emellett ott vannak a szülei vagy a gyerekünk, akikhez pedig másfajta szeretet fűzi.

2017. okt. 24. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen és ez legyen kölcsönös.
2017. okt. 24. 07:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát tulajdonképpen, azt hiszem végülis lehet...ja!!
2017. okt. 24. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem, hisz én sem őt fogom a legjobban szeretni. A vérrokonok mindig, mindenki előtt állnak.
2017. okt. 24. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös. A család nem az, akihez vér köt, hanem aki mindig mindenben támogat és akit a legjobban szeretsz. Sajnos az ilyen "csak a családom számít" hozzáállás nagyon sok párkapcsolatot tesz tönkre. A vér semmit nem jelent az ég világon. Csak is az, hogy valaki hogyan bánik veled.
2017. okt. 24. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os, szomorú gyerekkorod lehetett. Az enyém nem volt az. Éppen ezért a vér mindenek felett!
2017. okt. 24. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó gyerekkorom volt, megkaptam mindent a családomtól. De ettől függetlenül pontosan tudom, hogy mik azok a dolgok, amikről rosszul gondolkoznak, amiben sosem akarok rájuk hasonlítani. Nem tudok velük olyan dolgokat megbeszélni, amiket a párommal, nem tudnak olyan tanácsot adni, amilyet a párom, nem látják át úgy a dolgokat, nem olyan nyitottak. Ha nem szeretnék a páromat, vagy nem fogadnák el, akkor nem őket "választanám". Mert a párom az én "választásom" volt, aki mindenben tökéletes társ nekem. Aki nem azért van velem, mert kénytelen, akinek lenne választása, de mégis velem van. A saját utadat kell járni, nem azt, ami a szüleid szerint jó neked, mert fogalmuk sincsen róla lehet akármilyen közeli is a kapcsolatod velük.
2017. okt. 24. 22:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"A vér semmit nem jelent az ég világon. Csak is az, hogy valaki hogyan bánik veled."

Gondolj bele, hogy lenne egy edes testvered, akit 30 eves korodig nem ismersz, mert csak ekkor jossz ra, hogy van.

Gyakorlatilag egy ismeretlen ember szamodra, megsem fogod idegennek nezni.

Az ismeretlenbol logikusan kovetkezik, hogy idegen, kiveve a verszerinti kotelek eseteben.

A verszerinti kotelek osszekoti az embereket, barmi is tortenik. Tudsz ra rossz, ismeretlen testverkent, anyakent, apakent tekinteni, de idegenkent nem.

Igy nem mondhatjuk, hogy a ver lenyegtelen.

2017. okt. 25. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!