Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elvárod", hogy a párodnak te legyél a legfontosabb és téged szeressen a legjobban a világon?
Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 23:56
1/19 anonim válasza:
Ha odafele igaz, nyilván visszafele is elvárom hogy az legyen. :)
3/19 anonim válasza:
Miért, nem azok lesznek párok akik így éreznek egymás iránt?
4/19 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél így van. Ugyan is mi értelme párkapcsolatban lenni, ha nem az az ember számodra a legfontosabb, akivel együtt vagy?
5/19 anonim válasza:
Alap dolog. Enélkül bele sem kezdek a kapcsolatba. Nem hiszek ebben a "majd kialakul idővel" dologban. Én csak olyan emberrel tudok bármi komolyabbat kezdeni, akivel mindketten erős érzelmeket táplálunk a másik iránt és csak ő érdekel senki más.
Illetve nem is értek én ezzel teljesen egyet amúgy. Olyan dolgokra gondolok, mint például ne hanyagolja a családját vagy a munkáját miattam. Szóval ne adjon fel értem semmit. Meg kell ebben is találni az aranyközéputat. Hogy persze, ő a minden, ő a legfontosabb, de azért nekem is van egy saját életem és más dolgaim amik szintén fontosak. Rosszul érezném magam, ha a párom feladna értem valamit, ami fontos neki.
6/19 Heart of Darkness válasza:
Ez lenne a normális. De nem várom el senkitől sem, hogy szeressen. Én sajnos képtelen vagyok kontrollálni a szeretetem és nem tudom megállapítani azt sem, hogy ki mennyire szeret engem.
8/19 anonim válasza:
Valljuk be, hogy nem a parkapcsolat a legszentebb kotelek emberek kozott, de megis ra kell eroszakolni, hogy mukodjuk.
9/19 anonim válasza:
Ez nem elvaras, hanem alap dolog.
10/19 anonim válasza:
Érdekes kérdés... kimondottan nem várom el, ill. ő sem tőlem, ennek ellenére valahogy mégis így alakult. Úgy értem ott van pl anyósom, a férjem szülőanyja, akihez hasonló szeretetet/ragaszkodást nyilván sosem fog érezni irántam, de én ezt nem is akarom/várom el, hiszen ez egy másfajta szeretet. Anyósom ugyanígy van vele, a fülem hallatára kijelentette, hogy a fiának én a vagyok a mindene, ami egyrészt nyilván nagyon jól esett, másrészt viszont rögtön azt juttatta eszembe, hogy akkor én most “elvettem őt” tőlük... de igazából egyik sem igaz/avagy mindkettő igaz. De tényleg. Valahogy megtaláltuk azt az egyensúlyt, amiben működil ez az egész, és mindenkinek jó, mindenki mindenkit szeret. De ehhez az kellett, hogy senki ne legyen önző, senki ne akarja csak magának a másikat, és persze senki ne várja el a másiktól, hogy ő legyen számára a legfontosabb... ilyet bem lehez csak úgy elvárni. Egyrészt vagy jön, vagy nem, másrészt a szeretet annyira sokféle, annyira megosztható (és nem lesz kevebb attól, hogy több embernek adunk belőle!), hogy egyszerűen értelmetlenné válik kizárólagos, elsődleges szeretetet követelni... mert ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!