Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már nagyon gáz? Napi 2-4X...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már nagyon gáz? Napi 2-4X szoktam, mit kéne csinálnom; ti mit gondoltok (bővebben lent) F/16?

Figyelt kérdés

napi 4-2X szoktam verni: de még néha igyis feláll pl buszon...amiko csak napi 1X csinálom akko reggel amiko felébredek szokott állni, amiko 3-4X akko nem:

nem is azért verem mert annyira jól esik, mert egyáltalán nem: görcsöl a kezem: elmegy csomó időm, törölgethetem stb.

sokkal inkább azért csinálom h másnap nehogy felálljon, me zavar: szerintem nincsen a méreteimmel gond: átlagos kb.; természetesen szűz vagyok és nincs barátnőm, nem azért me csuna vok, meg hülye és nem kapok ajánlatokat: hanem azért mert errefelé nincs olyan lány aki nem iszik, nem cigizik(pipa is), egyidős kb velem, és az agya is helyén vagy és szép is...

most is lenne 2lány de nem teccenek vmeik fenti ok miatt:

szerintetek normális ez: vagy inkább helyzetfüggő: túl nagy a potenciám? (napi rekord 12, a gyorsasági meg 4/óra)

mit gondoltok?

F/16

2010. máj. 29. 19:05
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
ezt am minek irtad? mit akartál ezzel? ugyis névtelenül irsz te éretlen...sztem a magyar etniqumhoz tartozhatsz:D:D:D nekem nem fáj az hogyha más többször szexel mint én recskázok...semmi közöm nincs idegenekhez: akko minek irtál iet?!:D valszeg az télleg éretlen aki nem iszik nem cigizik nem jár bulikba és sportol egyesületben és még 2éve van hátra a gimnáziumból...engem hiába hivnak a barátaim inni meg buliba nem megyek, ismernek aztm ondják h nembaj igyis a barátjuk maradok...te meg valszeg ha olyan büszke vagy magadra; tizenéves kislánykákkal (akik könnyen adják magukat mindenmkinek 1vodka után) összefekszel csak azé me szeretsz szexelni (mindenki szeret csak van akinek más is számit)
2010. máj. 30. 12:28
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2010. máj. 31. 20:03
 13/36 anonim ***** válasza:
Amikor vered a farkad olvasd a helyesírási önképzőt. Mert írni azt totál nem tudsz.
2010. máj. 31. 20:10
 14/36 A kérdező kommentje:
az irás hülyeség...attól hogy tudunk irni nem leszünk okosabbak: viszont ha úgy tud vki irni legalább mint én akko az okosabb megérti...énis megértem ha valaki összevissza irja a betűket: me tom h meik betűt ütötte mellé...a hejesírás meg fasság, nincs értelme: csak a humános magolós unalmas retardáltaknak számit...matek fizika faktos vok ember, egnem nem érdekel ez
2010. máj. 31. 20:14
 15/36 anonim ***** válasza:

ember,te több sebből vérzel:

1:helyesírás ugyanannyira része az embernek mint az, hogy megmosod a fogad hajad, mert adsz magadra és nem akarod, hogy mindenki élből egy darab sz@rnak nézzen.

2:miaz, hogy nem jársz piálni,nem fáj az,

3:próbálj meg felszedni te egy 12évest...

4:XD

5:KK!

2010. máj. 31. 20:24
 16/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:51

1:Éjjel 1kor nem kéne kockulni.

2:Remélem hamar elvisz az AIDS.

3:A nemi betegségeidet ne titkold el.

2010. máj. 31. 20:29
 17/36 anonim válasza:

csak annyit tudok mondani

hogyez odavág ! xd

2010. máj. 31. 20:29
 18/36 anonim ***** válasza:

Te olyan sötét vagy hogy elkerül az éjszaka mert fél tőled. Matek, fizika? Írni meg nem tudsz. Szerintem menj a

p i c s á b a !!!!

2010. máj. 31. 20:47
 19/36 anonim válasza:
kicsit eltértünk a tárgytól...sajnálom,h így neked estek! És amúgy meg ne aggódj, ez kb természetes :) Bár szerintem se csináld ennyiszer..
2010. máj. 31. 21:08
 20/36 anonim ***** válasza:
szóval azt mered állítani, hogy nem vagy hülye. höhö.:D pedig a fogalmazásodból, a helyesírásodból, és a tudatlanságodból marhára úgy néz ki.:D
2010. máj. 31. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!