Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-40 éves férfiak, Ti miért vagytok szinglik? (aki szingli)
#31: írtam is, elképzelhető, hogy én becsülöm alá a pénzéhséget.
Nem mondom, ha családot akar az ember, akkor nem árt, ha akad valami hely, ahol meghúzhatja magát, esetleg nem annyi a büdzsé, hogy 2 ember is a küszöböt rágja hó végén, de egyrészt a nők 99%-a akivel találkozom szintén rendelkezik 30+ évesen valamennyi vagyonnal, és jövedelemmel (tehát nem csak a férfitől várja, bár kétségkívül akad az otthon élő, de a "férfinek legyen lakása" típus"), és a párválasztást nem befolyásolja olyan mértékben a $, amennyire a netes sirámok alapján gondolná az ember, hogy egy nettó 400-500+ ezer fizetéssel már minden ujjára 2 nőt talál valaki, alatta meg örülhet, ha egy magazinban lát csajt.
Kedves 30/32-es az ország top 5%-ba tartozó úriember válaszolnál néhány kérdésre?
Kereseted az életviteleden is megnyilvánul?
Ruházkodás, bulik, villogás, tehát van a fizetésednek látszata is, vagy csak a számlád dagad, de nem tud róla senki?
Pár hónapja volt egy srác (Lehet, hogy pont te voltál.), aki hozzád hasonlóan jó keresettel rendelkezett (br. 760e), erre kiderült róla 1 farmer+1 melegítő+2 ing, 1 pulóver, 1 kabát, 2 pár cipő alkotta a teljes ruhatárát.
Bulizni sosem járt, lepusztult garzonon osztozott 3 diákkal, kocsija sem volt, sőt bérletre sem költött, gyalog járt mindenhova.
Szintén magát hozta élő példaként, hogy a csajok nem buknak a jól kereső, jó anyagiakkal rendelkező 30-asokra :)
"Kedves 30/32-es az ország top 5%-ba tartozó úriember válaszolnál néhány kérdésre? "
Első körben tisztázzuk, az 5% az nem is olyan magas fizetés. Tehát nem kell milliós fizetéseket látni ehhez, egyszerűen itthon borzasztó kevesen kapnak magas fizetést. (ha egy német barátomnak azt mondom, hogy a legfelső 5%-ba tartozom akkor előbb leesik az álla, aztán ha megmondom a nominális összeget, akkor már nem olyan vidám a sztori).
Viszont mivel a magyar nők felteszem első sorban magyar férfiakat akarnak megismerni, így szerintem ki lehet indulni a hazai statisztikákból.
Másrészt a kérdésedre a válasz egy relatív igen.
Egyrészt maga a munkahely/munkakör páros elég jól cseng, másrészt normálisan öltözöm, évente többször pihenek külföldön, van saját lakásom jó helyen. Viszont például az autóm nem az a "hé, pénzem van" típus.
Azt gondolom, ha egy nő valóban a pénzre megy rá, akkor azért ezekből az infókból képes összerakni, nem az átlag környékén keresek.
Ezzel szemben semmilyen közegben nem tapasztalom azt a fene nagy pénz előtti hasra esést, amit itt a GYK-n szinte mindig hallok, és amit a saját életemben is tapasztalok egy-két olyan havertól aki valóban piszok rosszul keres.
Nettó 150 alatti fizetésnél simán elhangzik, hogy ha a dupláját keresné, akkor minden ujjára jutna csaj.
Nem, ehhez nem a dupláját, tripláját, négyszeresét kellene keresni, hanem tízszer-hússzor ennyi pénzt, ahol már tényleg folyamatosan újszerű luxusautót lehet mutatni, etc.
Ez a réteg viszont elég szűk idehaza, főleg a 30-40-es korosztályban (ugye azért az 50-es befutott vállalkozó korosztály itt most nem nagyon játszik).
De mondom, nem szoktam mondjuk gyári sormunkásokkal összefutni, lehet, hogy az ottani lányok bármit megtennének, hogy olyan emberrel ismerkedjenek meg, akinek a nettója jóval több, mint az ő bruttója, de normális nőknél nagyon nem tapasztalom ezt a piszok komoly pénzéhséget, amit itt a GYK-n a "kollégák" 90%-a folyamatosan tol.
(megjegyzés: nem vagyok egy divatmodell, de nincs semmi olyan a külső megjelenésemben, ami miatt az átlagnál rosszabb lennék, nem vagyok elhízva, sportolok rendszeresen, olyan normál átlag tizenkettő egy tucat férfi vagyok, és teljesen átlagos nőkkel szoktam randizni is. Tehát nem az a gond, hogy a fizetési csekk mellé 160 kiló társul, és azt gondolom, hogy egy kicsit is jobb hazai bérből már Palvinbarbit is megkaphatom).
Se 10-en se 20-on éves koromban nem foglalkoztam párkapcsolatokkal és a 30-on túl sem fogok.
Ez nem nőgyűlölet csak számomra érdektelen az egész.
Látom a baráti körömben h mennyi szenvedés van az egésszel. A nők részéről ez nem jó, meg az nem jó, szerencsétlen pasik meg rommá vannak taposva.
Köszönöm , de ez nekem nem hiányzik.
Én inkább építem a saját jövőmet és magammal foglalkozom nem mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!