Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33-40 éves férfiak, Ti miért vagytok szinglik? (aki szingli)
Hosszú kapcsolat, tervek a holtomiglan-holtidiglanra.
Hirtelen vége, megrázott, és nehéz volt kiheverni.
Azóta egyszerűen nem jön össze semmi. Túl sok nőt látok, aki feladta, nem keres párt, fél attól, hogy megint megbántják, hogy megint sérül, inkább elengedte az egészet (remélem, hogy legbelül én még nem adtam fel, de persze ki tudja).
És nem vagyok szingli. Egyedül vagyok, nem unatkozom, élvezem az életem, van mit csinálnom, de nem életformaként vagyok egyedül, hanem mert ezt hozta a sors.
Rengeteg energiát és hosszú éveket fektettem bele abba, hogy legyen egy úgymond normális életem, feleség, ház, gyerekek, kutyák, stb., és annyi szaron és nehézségen mentem keresztül ennek érdekében, amit nem kívánok senkinek, ám ennek ellenére az utolsó komoly kapcsolatomnak olyan gázos vége lett, amit szintén nem kívánok senkinek, teljes anyagi csőd, öngyilkosság, nem részletezném.
Tehát azt hiszem, érthető, hogy ezek után teljesen kiégtem ezen a téren.
Másrészt közben arra is rájöttem, hogy én nem igazán vagyok alkalmas az ilyesmire, szóval nekem is legalább annyira szerepem van abban, hogy tönkremennek a kapcsolataim, mint a nőknek.
Azóta úgy vagyok vele, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Van ebben a korosztalyban jopar baratom/ismerösöm, aki szingli.
Olyat nem ismerek, aki öszinten es komolyan gondolja azt, hogy habzsolja az eletet, szediti a nöket es szabad, mint a madar, mert ö igy akarja. (Olyan böven akad, aki parkapcsolat/hazassag mellett eli ki magat.)
Van, aki mar elvalt, de van olyan is, akinek az eleteben nem volt meg komoly parkapcsolata. Nala azert tartom meglepönek, mert rendelkezik mindazon erenyekkel, amiket a lanyok keresni szoktak egy pasiban. Csak annyi, hogy kisse szerencsetlenül probalkozik (amikor mer), mert flörtölesben nem igazan tapasztaltnak mondhato.
Van olyan is, aki nagyszaju, extrovertalt, atleta fizikum, remekül fizetö allas stb. Nala a lanyok viszont nem szoktak 1-2 honapnal tovabb kibirni, mert iszonyatosan faraszto szemelyisege van. Imadja hallani a sajat hangjat es mindenröl kepes oras monologokat tartani kioktato stilusban. Termeszetesen az ö szemszöge/velemenye mindig az egyetlen lehetseges igazsag. Ö peldaul ugy fogalmazna itt, hogy meg nem talalta meg az igazit.
Aztan ismerek olyat is, aki szo szerint a munkajanak el. Pedig nem annyira kiemelkedö vagy kimeritö munka, hogy ne lehetne mellette ismerkedni vagy egy egeszseges parkapcsolatot fenntartani. Nem igazan tudom, hogy kifogasnak hasznalja -e.
A legtöbben ebben a korban azonban vagy komoly parkapcsolatban elnek vagy mar hazasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!