Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33-40 éves férfiak, Ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33-40 éves férfiak, Ti miért vagytok szinglik? (aki szingli)

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 09:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Mert a húspiacon csak romlott hús van és meguntam a hasmenést-széntabletta szedést...
2017. okt. 20. 11:31
 12/37 anonim ***** válasza:
87%
Házas voltam, exfeleségem megcsalt, illetve nagyon nem passzoltunk mint utólag nyilvánvalóvá vált számomra ezért úgy döntöttem jobb lesz ha külön folytatjuk tovább. Jelenleg külföldön élek, amúgy is nehezen megy az ismerkedés, így meg aztán hogy magyar nővel alig találkozom elég nehéz. Badoo, tinder, társkeresőkön tudjuk mi a helyzet... Szóval lassan 2 éve egyedül. De vannak hobbijaim, elfoglalom magam, vannak itt barátaim, szóval nem olyan rossz. Csak egy társ hiányzik az életemből, de nem picsogok mert én választottam ezt! Majd egyszer hazaköltözöm akkor talán otthon nagyobb esélyem lesz párt találni.
2017. okt. 20. 11:39
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

35F

Lelépő partnereim okai:

-anyagi helyzetem miatt (nettó 124e, 10 éves kocsi)

-nem dolgozom eleget (papíron napi 8 órás, de 1-2 nap alatt végzek az egész heti feladataimmal, itthonról dolgozom)

-egy esetben kaptam ultimátumot, keressek 2 hónapon belül jobban fizető állást, +nettó 100e-ért bevállaltam egy csomó plusz feladatot, heti 5-6 napban 10 óráztam, hulla voltam tőle. Erre unatkozott nélkülem és kénytelen volt összejönni a szomszéd 18 éves fiával.

-felment albérlet költségem (3x), új partner inkább lelécelt, de ő nem fizet, mert az a férfi dolga

-hazaköltöztem, mamahotelessel meg senki nem áll le...

(külön bejárat, áram, víz, fűtés, stb.)

Időm nagy részében a neten játszok, filmeket és sorozatokat nézek, tisztára mint anno egyetemen.

2017. okt. 20. 11:47
 14/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Érdekes, hogy ennyi idősen a házasság nem jellemző, tehát főleg elválós hszkre számítottam.
2017. okt. 20. 11:53
 15/37 anonim ***** válasza:
46%

13-as. Azért ez nagyon komoly.

Hihetetlen, hogy ebből az látszik, a nőknek már tényleg semmi sem jó?

Nőként olvastam ezt riadalommal, hogy mekkora kretének egyes nőtársaim.

Sajnálom:-(.

2017. okt. 20. 12:27
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
Mert sok a végtelenül egy bites agyú nő, aki meg nem az, jegyben jár minimum vagy 200 km-re él. 😑 29F
2017. okt. 20. 12:28
 17/37 anonim ***** válasza:
Este 11 körül leírom én is,hogy miért vagyok egyedülálló,ha érdekel egyáltalán valakit. Most nem érek rá,nem sokára indulni kell dolgozni.
2017. okt. 20. 12:33
 18/37 A kérdező kommentje:
Érdekel :-) ezért a kérdés ;-)
2017. okt. 20. 12:38
 19/37 anonim ***** válasza:
77%

Érdekesek a válaszok.

36 éves nőként átérzem, de a másik oldalról.

Nagyon nehéz olyan párt találni, akivel hosszútávon lehet tervezni. A legtöbb ember ebben a korban már alig tud alkalmazkodni, ragaszkodik a megszokott életéhez, amibe nagyon nehezen enged be komolyan egy társat. Én is próbálkozom, az elmúlt tíz évben egyedül éltem, volt egy-két hosszabb kapcsolat, de már az összeköltözés előtt meghalt a dolog. Az emberek félnek. És hogy őszinte legyek, én is. Ebben a korban szerintem az ember már kezd kiábrándulni a holtodiglanból. Pláne ha szétnéz a környezetében.

Nekem mindig azt mondják, ideális társ és anya lennék, mégis, a párjaimnak hiába adtam meg mindent, nem kellett. Röhej, de az exeim mind olyan nőkkel vannak most együtt, akik sem főzni, sem takarítani nem akarnak, de még az ágyban sem túl jók ... legalábbis erről panaszkodnak. Mégis őrülten szerelmesek ezekbe a nőkbe.

2017. okt. 20. 13:49
 20/37 anonim ***** válasza:
60%

"A legtöbb ember ebben a korban már alig tud alkalmazkodni, ragaszkodik a megszokott életéhez, amibe nagyon nehezen enged be komolyan egy társat. Én is próbálkozom, az elmúlt tíz évben egyedül éltem, volt egy-két hosszabb kapcsolat, de már az összeköltözés előtt meghalt a dolog. Az emberek félnek. És hogy őszinte legyek, én is."

Nem is annyira az alkalmazkodás hiánya szerintem a gond, mint amit utóbb írtál.

Keveredik szerintem a félelem, és az, hogy "most már tényleg a tökéleteset kellene megtalálni". Emiatt a legtöbbször ki sem derül, hogy mennyire alkalmazkodóképes a másik, egyszerűen az előtt elhal a dolog, hogy elkezdődne.

Én két dolgot tapasztalok a 30+ nőknél.

Addig minden rendben, amíg megmaradok a barát/haver szinten, amint megpróbálom ezt átlépni, megpróbálok randit kérni, rögtön menekülés jön.

A másik, hogy igazából legtöbben nem is veszik észre az ismerkedést. Sok nőismerősöm panaszkodik, hogy ő 30 éves elmúlt, már senkinek nem kell, aztán mikor kezdem sorolni, hogy ki mindenki szeretett volna tőle randit, akkor jön, hogy egyik sem alkalmas. Valóban, egyik sem egy Brad Pitt, de lássuk be a hölgyek sem topmodellek

2017. okt. 20. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!