Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen fejlődéseken mentetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fejlődéseken mentetek át az eddigi kapcsolataitok során?

Figyelt kérdés
Ált. mondják 1-2 vagy több komolyabb kapcsolat után az ember sok tapasztalatot szerez és nyilván nem csak szex terén. Ti hogy érzitek,hogy mi az amikben változtatok? Persze lehet pozitív és negatív irányba is menni.Pl vannak akik túl kiábrándulnak, már mindenben csak a rosszat látják, előítéletekkel vannak tele stb.És persze vannak akik saját hibáikból is tanulnak mert azokat képesek felismerni és ha nem is teljesmértékben,de kicsit tudnak rajtuk változtatni.Persze ha vki túl van egy két kapcsolaton,akkor már vmmennyire jo emberismerő is lehet. Nem kifejezetten olya n válaszok érdekelnének,hogy pl "megtanultam,h nem hívok meg nőt italra se,fizesse magának"Vagy "megtanultam,hogy minden pasi egyforma" :)
2017. okt. 18. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megnőtt az empátiás kézségem.

Továbbá megtanultam hogy:

- mindig beszélni kell a problémákról

- a férfiak nem gondolatolvasók, ki kell nekik mondani amit gondolsz

- egy kapcsolat nem attól tökéletes ha sose veszekszünk. Veszekedéskor jönnek ki a legmélyebb problémák, amit aztán meglehet beszélni

- ha a másikra rájön az ideg, akkor jobb békén hagyni, vagy csak meghallgatni, s csak akkor beszélni ha már megnyugodott. A legrosszabb idegesen visszaszólni.

- a büszkeség nem mindig vezet jóra. Néha kell egy kis alázat

- el kell vele hitetni, hogy mindig ő irányít

- ha valamit nem értek, akkor az ő fejével kell gondolkodni. Egész más lesz a kép

- egy kapcsolatban nem csak barátnőnek kell lenni, hanem anyának, hugocskának, lelkitársnak, barátnak, szajhának, dámának is, mikor mit igényel a másik (ezt persze nem mondja így ki, talán nem is tudja mikor mire vágyik)

- legtöbbször jobb ha kimondod amit gondolsz, de nem mindig.

- mindig a szívre kell hallgatni

- a férfiak érzékenyebbek a nőknél

2017. okt. 18. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

ennyi vénembert.... "nem kell kapcsolat" = örök magány

"utolsó kapcsolat" válásnál,megcsalásnál megnézném a pofikátok XD

ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen akkor az nem az

2017. okt. 18. 22:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy jó kapcsolatba sem a válás, sem a megcsalás nem jön be még csak gondolati szinten sem, tehát nem fogok azon rágódni, hogy "úr isten mi lesz ha szakítunk?" Ezen az elven akkor senki ne is keressen kapcsolatot, mert úgy is megcsal vagy szakítotok... De szeretem az ilyen megkeseredett szerencsétleneket akiknek nem jött össze a jó kapcsolat, ezért próbálnak azok alá ásni, akiknek ez összejött. Nem célravezető dolog mástól sajnálni a boldogságot, mert magadat mérgezed vele.
2017. okt. 18. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
én először hernyó voltam, aztán bebábozódtam és pillangó lettem, aztán az első barátnőm átváltoztatott gyíkká egy időre (de az persze elmúlt), aztán megint bebábozódtam és flamingó lettem, aztán néhány évre visszavonultam és nőtt még két lábam, így elkezdtem egyre többet járkálni és a szárnyaim elcsökevényesedtek, úgyhogy most igyekszek még a nyakamon növeszteni egy kicsit hogy végre igazi zsiráfbébi lehessek, remélem találni fogok egy olyan lányt aki mellett sikerül ezt megvalósítanom
2017. okt. 18. 23:00
 15/19 anonim ***** válasza:
77-es nekem már 2 éve folyamatosan tart :) csak elég besavanyodottan írtál, gondolom már eljött nálatok a kényelmességi fázis amikor bekényelmesedsz a sok év után és "ez már jó lesz nekem"
2017. okt. 18. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nem, mivel most költöztünk össze, tudom, hogy tervezi az eljegyzést. Minden hétvégén eljárunk kirándulni, este későn fekszünk le, mert beszélgetünk az ágyban a világ nagy dolgairól, imádjuk egymást. Szimplán csak tudom, hogy ő az igazi. Ezen nem fognak olyan kis dolgok változtatni, mint együtt töltött idő (vagy ennek a hiánya), meg nem fog rajta változtatni egy nagy összeveszés sem. Tehát nem fogok azon aggódni, hogy na vajon mi lesz velünk, mert így lassan 5 év alatt bőven átéltünk annyi problémát együtt, hogy semmi nem tudna szétszedni. Bár ez attól a perctől nyilvánvaló volt, hogy megismertük egymást.
2017. okt. 18. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
irigyellek titeket :D önzetlenül sok boldogságot kívánok! és kellemes nászutat :D
2017. okt. 18. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:

én életre szóló kapcsolatot akartam

első ex hisztis volt, erősen önbizalom hiányos, negatív, később pénzéhes lett, a problémákat sajnos nem mondta el nekem, így változtatni nem tudtam, de a legjobb barátom A-tól Z-ig tudott mindenről, mert neki kipanaszkodta magát, szóval szakítás után elolvastam minden problémát és láttam miken kellett változtatnom

én ekkor túlságosan otthonülős voltam, nem tudtam (igazából mai napig nem tudom) kezelni a hisztit, sokat játszottam, türelmetlen voltam bizonyos dolgokban

utána kifogtam egy önző tapasztalatlan lányt akinek a probléma megoldása annyi volt, hogy "akkor szakítsunk" "akkor minek vagyunk együtt"

mindkét esetből rengeteget tanultam (+ későbbi randikból/találkákból szintén)!

- rájöttem nem éri meg kitartani és küzdeni a kapcsolatért akkor, ha a másik fél nem gondolja ugyanennyire komolyan

- az 5 szeretetnyelv fontos és fontos kifejezni a másik felé a szeretet, de vissza kell fognom magamat! nem lehetek annyira odaadó kedves, mint amennyire szeretnék, mert később az lesz az elvárás és ez a kapcsolat fejlődésének rovására mehet, mert csak elvárás lesz és nem kapok viszonzást (első ex szó szerint kimondta, hogy "nem tudja értékelni amit érte teszek")

- fontos közös programokra menni, persze jó otthon ülni, filmezni, szeretkezni nagyokat, beszélgetni, de több közös program kell, heti 1-2 ha úgy van

- ezt már jóval a kapcsolat előtt tudtam: támogatnom kell a másikat a céljai elérésében, vagy ha valamit butaságnak tekintek, akkor elmondani én hogyan látom, de ha ő szeretné akkor ne gátoljam benne, sajnos én ilyen téren csak visszahúzást kaptam az exektől, sokszor a lelki állapot miatt amibe kerültem az vette el a kedvem a haladástól, végül utólag rengeteg motivációt kivettem belőlem, ezért a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire fontos is ez!

- első nagy csalódásom még tini koromból megtanított arra később, hogy hagyjak sok szabad teret a másiknak, ne ölelgessem annyit (szeretetnyelvek megismerésekor jöttem rá erre)

- fontosnak tartom a kapcsolat fejlesztését, a közös célokat, a humort.....sok dolgot! szóval nagyon figyelni kell, hogy a megfelelő társat fogjam ki

- amin sajnos nem tudok változtatni az, hogy könnyen megkedvelem azt akivel ismerkedem, minél többet szeretnék vele lenni, sokat gondolok rá, de vannak dolgok amiket már érzek, gondolok, de még tudom, hogy nem szabad elmondani, mert túl korai

- NEM akarok szerelmes lenni ezt nagyon régóta tudom, de sajnos 1x belefutottam megint és ezzel rontottam el az egészet, felrúgtam minden szabályomat buktam ezzel a randi partnert

a csalódások után most kicsit élvezem a szingli életet, a BDSM téren ismerkedem mostanság, eléggé megtetszett, mondjuk nem a durvább fajta, inkább a lightosabb

talán ha máshogy alakul minden, akkor olyan maradtam volna mint régen, de még sokat akarok változni, nem akarok az a "rendes kedves srác" lenni, mint aki régen voltam ahogy régen ismertek, de még ahhoz sokat kell fejlődnöm és változnom :)

sikerülni fog tudom és minden egyes csalódás hozzásegít ehhez, viszont nem fogok senkivel összejönni csak azért, hogy aztán csalódjak, a céljaim érdekében nem használhatok ki senkit, ez az egyik elvem

24F

2017. okt. 19. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
:))) Látom, nullára pontoznak a nagy tudásukkal olyanok, akik összesen nem éltek annyit, mint ahány éve kapcsolatba vagyok:) Most is az a véleményem, változni kell egy kapcsolat végett, akkor annak a kapcsolatnak látni a végét:)
2017. okt. 19. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!