Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a pasijaitok/alkalmi kapcsolataitok során a férfiaknak mennyire szokott büdös lenni odalent?
abszolút nem vagyok metroszexuális csak fontos számomra a higiénia, szóval több olyan dolgot használok amit sok srác poénból vagy lehet komolyan de b*zisnak tart, gondolok itt arra hogy gyakran használok kézkrémet, arckrémet, ajakápolót (labellora gondoljátok:D).
na és mostanában intim törlőkendővel át szoktam törölni a farkam környékét mielőtt buliba mennék.
persze nyilván le is fürdök előtte stb, de ki tudja mennyire izzadhat meg több óra tombolás közben, és nem akarom hogy egy nőnek is kellemetlen legyen a szag odalent, és erről szólna a kérdésem hogy szerintetek jó ötlet e ilyet használni mert sok srác gyakran büdi odalent vagy teljesen felesleges elég a fürdés?
1-es: köszi a választ, igaz nyilván izzad az ember a buliban de azért valamit csak ér hogy előtte áttörlöm, a legtöbb ilyen cucc aloe verás kicsit a bőrt is megnyugtatja, talán nem is izzad ennyire, bár ezt csaj én gondolom :D
2-es: nem rossz ötlet majd egyszer bevetem:D
3-as köszi a megerősítést, akkor nem felesleges különösen odafigyelni erre:)
jöhetnek még válaszok, érdekel mennyire probléma az intim higiénia a mai srácoknál, minden csaj nyugodjon meg egyikőtöknél se fogok béna privát üzenetben bepróbálkozni :D csak ez a téma érdekel, köszi előre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!