Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ismerkedés során, ha oda kanyarodik a téma, elszoktátok fogadni a férfi felajánlását?
Tegyük fel szóba kerül a szexualitás és feldobja a férfi, hogy tud képet küldeni a nemi szervéről.
Elszoktátok fogadni?
Elolvastátok figyelmesen a leírást?
"Tegyük fel, SZÓBA KERÜL A SZEXUALITÁS"
Ha elmélyedtek a témában, akkor sem fér bele egy bránert ábrázoló fotó? Mert egy sima ismerkedésnél érthető, de egy szexuálisan túlfűtöttre sikeredett chatelésnél szerintem nem kéne ennyire elzárkózni tőle. Szerintem a kérdező így értette.
Általában nem felajánlják csak beszéltek valamiről és ott egy random p_öcs.
Amúgy ha netes ismerkedésre gondolsz nem kérném, hívjon el szépen randizni, ismerjem meg őt és hogyha klappolnak a dolgok akkor idővel a farkának is bemutatkozok.
Hát én beszélgettem már szexualitásról egy-két emberrel, mégpedig elég túlfűtötten, de képküldést megtagadtam, és nekem sem kell. Mi a fenét nézzek egy farkon? Mit???? Az összes ugyanúgy néz ki: idétlenül.
Persze, ha szeretek valakit és vonzódom hozzá, az ízéhez az illatához, akkor oda vagyok azért a testrészért is. De így önmagában olyan hervasztó és bunkó dolog, akkor is ha szexről beszélgetünk.
6.
Dehogy olvasták(tisztelet a kivételnek), az első hozzászólásán már az elején is jót mosolyogtam.
Köze nincs a kérdéshez, de nem baj. Aztán a második válaszában tovább viszi a hülyeségét.
A helyesírási hibára meg direkt rákerestem, de akkor becsaptak :D
Van egy pár szabály, amit idővel mindig elfelejtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!