Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már így valaki szex során?
Első alkalom volt kettőnk között. Random benyúltam a fiókba és kikaptam egy gumit. Jött az akció. Minden tökéletes, gumi a helyén, errefel semmit sem érzek. És olyannyira kiábrándított, hogy le is lankadtam azonnal, a közepén. És semmi se segített.
Ez úgymond "megszokott", vagy a elég gáz szituáció?
Persze, mi is jártunk így párommal 1-2x. ( évek alatt)
Előfordul, nem kell ezen görcsölnöd. ( mert úgy csak rosszabb lesz, ez is tapasztalat) :)
N
ez a teljesítmény stressztől volt nem a gumitól.
bennem amikor letisztázódott,hogy ez van velem is,akkor a felcsípett csajoknak minden mindegy alapon elmondtam a lakáson,hogy az első menetet nem fogom sokáig bírni,úgyhogy jobb is ha túlesünk rajta és leszop,vagy kiveri előbb.
persze nem ennyire szókimondó formában.
nem volt gond egyszer sem.
aztán nyitottam egy üveg piát,megittuk a felét és a 2. menetben meg jött a rendes kiadós önfeledt dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!