Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a gázabb? Ha egy szülő a gyerek élete során egyszer se beszél a szexről, vagy ha a szülő arra neveli a gyereket (amíg szóba jön) hogy az gusztustalan, és ilyet csak a kutyák csinálnak.
Közvélemény-kutatást csináltam ebből a kérdésből, érdekelnek a vélemények.
A szülő egyik esetben sem álszent prűdekhez tartozik, csak nevelési szempontból ilyen.
Utóbbi esetben a szülőket meghágatnám egy rottweilerrel. Hasonlítják csak össze, nem volt-e mégis jobb, amikor azt a szegény gyereket összehozták :)
Előbbi a kisebbik rossz. Inkább értelmesen, atgondoltan kéne erről beszélni, a gyerek életkorának megfelelően.
Az első eset rossz, de menthető. Nekem se beszéltek sokat róla, bár nem is nagyon érdekelt, most 17 vagyok próbáltam már,elmegy nem érdekel, de van ismerősöm akit az utóbbiként nevelték és undorítónak találja, hiába mondjuk neki, hogy enélkül ő se lenne, de menthetetlen...
Meg van a 3. rossz eset amikor egy lánynak azt mondják, hogy rohadt fájdalmas csak azért, hogy ne csinálja. Ez is elég primitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!