Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitakaritsak baratomnal vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitakaritsak baratomnal vagy ne?

Figyelt kérdés

Pentek ota itt vagyok nala mert november 1-tol kezdek egy uj munkahelyen es addig is egyutt tudunk lenni sokat. O viszont reggel 7-tol este fel 9ig dolgozik es addig en itthon vagyok nala.

Sokat takaritok nala ha itt vagyok mert nincsenek szulei es senkije es en szeretem es akarok segiteni neki mert hat ferfi..es eleg nagy rumli szokott lenni.

Szoktam vacsit is csinalni neki de felek hogy mar sok vagyok. Foleg igy hogy egy hete itt vagyok.

Szerintetek ki takaritsak ma? Eleg nagy a kupi megint :/

Nem akarok idegesito sem lenni neki....

21/L

3 honapja vagyunk egyutt

2017. okt. 18. 10:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

"Bocs, de egyutt se lennek olyan ferfival, aki nem tud egyedul rendet tartani."

Az ilyen elvakult libák elolvassák egyáltalán a kérdést, hogy a párja reggel 7-től este fél 9-ig nincs is otthon, vagy csak simán fröcsög belőlük a bszatlanság?

2017. okt. 18. 11:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, biztos örülni fog neki, ha meg ő csinált rendetlenséget, szólj neki nyugodtan, legközelebb figyeljen, ha lehet, úgy könnyebb lesz mindkettőtöknek.
2017. okt. 18. 11:52
 23/28 A kérdező kommentje:

De nincs jogom szolni mert ez az o lakasa.

Azt csinal itt amit akar nem?

2017. okt. 18. 11:53
 24/28 anonim ***** válasza:
95%
21# Mi is dolgozunk, megis rendben tudjuk tartani a lakast.
2017. okt. 18. 11:59
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Oké, most még élvezed a tökéletes házitündér szerepét. De mi lesz, ha Te is munkába állsz? Mi ez a hülyeség, hogy nem a férfi dolga takarítani? Hát könyörgöm, ő nem ott él? Mindenkinek feladata rendben tartani a háztartást, aki benne él. Mindegy, hogy férfi, nő, gyerek, öreg, tanul, dolgozik. Az rendben van, hogy mondjuk portalanítasz, vízkövet robbantasz, főzöl. Hiszen Te vagy otthon, Te érsz rá. De miért érzed kötelességednek a pasid széthagyott cuccaid összerámolni? #21 értem, hogy keveset van otthon a pasi, épp ezért nem értem, hogyan tud kupi kialakulni?
2017. okt. 18. 12:34
 26/28 anonim ***** válasza:

Már miért lenne feladata a rendben tartani a lakást, ha neki megfelel a kupi is? Nem mindenki rendmániás, tessék már felfogni. Léteznek olyan emberek is, akik pont le...ják, hogy a váza 10 centivel arrébb van, esetleg egy néhány ruhadarab a fotelben landol. Nem attól lesz otthon az otthon, hogy csillog, mint Salamon töke.

Kérdező! Neked kell ismerni a barátod. Engem zavarna, ha valaki kitakarítaná a kupit a lakásomban. Nem véletlenül néz ki úgy, ahogy. Komoly munka van benne. :)

2017. okt. 18. 13:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem például párom nagyon alergiás volt rá anno míg otthon lakott, hogyha rendet raktam nála. Takarítani sosem engedett, mert az az ő szobája, az ő felelőssége. Ő is sokat dolgozott, ezért szivesen megcsináltam volna, de ő nem örült neki, ha én dolgozok az ő hanyagsága miatt. Ezért kell megbeszélni vele, hogy örülne-e neki vagy nem. A mai napig úgy működik nálunk, hogy mindenki a saját kis "élőhelyét" takarítja itthon. Én a konyhát, dolgozószobát, fürdőt (mert azt én szoktam "összekoszolni", ő csak beszalad zuhanyozni), ő meg rendben tartja a műhelyet, a garázst. A nappalit, hálót stb-t meg aki éppen energiát érez rá, vagy már amúgy is benne van a takarításban.
2017. okt. 18. 13:57
 28/28 anonim ***** válasza:

A cuccait ne pakold el, max az olyanokat, amiknek biztosan tudod, hol a helye. (Pl. ha van pólós szekrénye, akkor nyilván a szétdobált pólókat oda tudod hajtogatni, de ha nem tudod, hol a helye, akkor ne.)

De abból, hogy mondjuk felsöpörsz és elmosogatsz, nem hiszem, hogy gondja lesz. Csak ne told az arcába, hogy milyen ügyi voltál, meg ne duzzogj, ha esetleg észre sem veszi. :)

2017. okt. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!