Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitakaritsak baratomnal vagy ne?
Pentek ota itt vagyok nala mert november 1-tol kezdek egy uj munkahelyen es addig is egyutt tudunk lenni sokat. O viszont reggel 7-tol este fel 9ig dolgozik es addig en itthon vagyok nala.
Sokat takaritok nala ha itt vagyok mert nincsenek szulei es senkije es en szeretem es akarok segiteni neki mert hat ferfi..es eleg nagy rumli szokott lenni.
Szoktam vacsit is csinalni neki de felek hogy mar sok vagyok. Foleg igy hogy egy hete itt vagyok.
Szerintetek ki takaritsak ma? Eleg nagy a kupi megint :/
Nem akarok idegesito sem lenni neki....
21/L
3 honapja vagyunk egyutt
Basszus :D hat ti nagyon butak vagytok.
Eskuszom elborzadok itt embereken hogy valaki ker egy tanacsot es a masik torkanak kell esni. Es ilyen emberek mellett megyek el utcan. Felelmetes komolyan mondom :D
Hogy lehet emberekben ennyi rosszindulat?:D katasztrofak vagytok
Nem is ismersz :D Hogy lehet ilyet mondani a masikrol par sor utan. Nem is tudod ki vagyok.
Felszines,itelkezo embereknek tuntok.
Halali :DD
Huh de magadra vetted...:D
jó látni :D
büfészak
"Jo latni"
Na itt jon ki a primitivseg :)
Nem nem..
O csinalja de en nem is haragszom ezert ra. En ugy vagyok vele hogy o a ferfi es ez nem az o dolga. Marmint a takaritas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!