Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem aludhatok a baratomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem aludhatok a baratomnal? 18l

Figyelt kérdés
A baratommal tobb, mint egy honapja vagyok egyutt, ez a masodik kapcsolatom. Elotte volt egy hosszabb, ami egy evig tartott, anya akkor sem engedte meg, hogy az akkori baratommal aludjak, amit meg is ertettem, hiszem 16-17 evesen lehet en sem orultem volna annak, ha a lanyom ezzel jonne. Viszont mar elmultam 18, a baratom is, vele evek ota ismerjuk egymast. Anya is ismeri szemelyesen, nagyon kedveli, neha mar azt erzem, hogy jobban szereti ot, mint engem. Felhoztam neki, hogy penteken ott szeretnek aludni a baratomnal, erre a valasza: "nem, felejtsd el, normalis vagy?" Megkerdeztem miert, nem meglepo modon azt valaszolta, hogy "mert nem". Nem ertem miert nem engedi, bizik bennem, nagyon szoros koztunk a kapcsolat. A baratommal alig talakozunk mert masik suliba jar, vegzos, emellett sportol es kondizik minden nap, tehat jo lenne mar egy kis idot egyutt tolteni. Mivel tudnam ravenni anyat, hogy megengedje vagy mit mondjak neki? Meg mielott valaki a lefekvesre gondolna vagy terne ki, nem tortenne mivel meg nem szeretnem, csak egy osszebujos ejszakat akarunk, anyanak viszont ezt nem mondhatom, mert nem ertene meg, nem erdekelne. Koszi elore is!
2017. jan. 11. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
mert még tini vagy azért
2017. jan. 11. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert anyukád nem engedi meg.
2017. jan. 11. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Mert vaskalapos
2017. jan. 11. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt az, hogy normalis valaszokat szeretnek:)
2017. jan. 11. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi anyukád, hogy csak akkor feküdhettek le egymással, ha együtt alszotok. Pedig ez, ha akarnátok, már rég megtörténhetett volna. Talán beszélgess el vele, hogy te még tényleg nem szeretnél vele lefeküdni, csak több időt szeretnétek együtt tölteni.
2017. jan. 11. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

Egy hónapos együttjárás után ebben a korban talán még tényleg korai. Én még várnék a helyedben pár hónapot, hogy a kapcsolatotok kiállja az idő próbáját. Ha viszont már nyilvánvaló, hogy ez egy tartós kapcsolat, akkor anyukádnak bele kell mennie.

A "mert nem" a lehető legrosszabb szülői válasz. 5 évesen is elfogadhatatlan, egy 18 éves számára meg pláne. De anyukád valószínűleg zavarban van, megijedt, félt téged. Szerintem igenis beszélnetek kellene. Mondd el neki, hogy még nem akarsz szexet, de ha majd mégis sor kerül rá, akkor tudod, hogyan kell védekezni, nem fogsz hülyeséget csinálni. Ettől megnyugszik majd, és előbb-utóbb belátja, hogy nem tartóztathat többé.

Nálam is kb ugyanez volt a forgatókönyv 18 éves koromban. Igaz, egy pici lázadást is bevetettem. Amikor a hosszas együttjárás és nyugtatás ellenére is nemeket mondott anyukám, akkor egy nap úgy indultam el otthonról, hogy kerek perec kijelentettem: ne haragudjanak, és ne aggódjanak miattam, de csak holnap jövök haza. Aztán gyorsan elrohantam, mielőtt reagálhattak volna a szüleim. Másnap persze reszketve mentem haza, hogy majd mit fognak a fejemhez vágni, de legnagyobb meglepetésemre nem volt balhé, úgy tettek, mint ha nem történt volna semmi extra. Utána azért nem éltem vissza ezzel, de szépen lassan gyarapodtak a barátomnál töltött éjszakák...

2017. jan. 11. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Én 9-10 éves koromtól oda mentem ahova akartam szinte kivétel nélkül. Nem azért mert engedékenyek voltak a szülők, hanem mert szembementem az uralkodás vágyukkal.

Jó pár verés és balhéba került, de másokhoz viszonyítva példa nélküli szabadságom volt.

Választanod kell, vagy az ő kezükben hagyod a döntést, vagy a saját kezedbe veszed a dolgokat :)

A 10. verés után megunják és beletörődnek :)

2017. jan. 11. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Ez így nem mehet tovább a szerelemnek be kell teljesülnie minden szempontból, írok is anyukádnak egy levelet: Tisztelt anyuka! Tessék engedélyezni a 18 éves,gyakorin kérdező lányának,hogy ott aludhasson a barátjánál. Ő már egy felnőtt nő, képes maga megkenni a vajas kenyerét, még akkor is, ha nem szeletelt kenyér van otthon. :)
2017. jan. 11. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Moebid, de nem lehet, hogy anyudnak tetszik a palid? :)
2017. jan. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!