Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem aludhatok a baratomnal? 18l
Egy hónapos együttjárás után ebben a korban talán még tényleg korai. Én még várnék a helyedben pár hónapot, hogy a kapcsolatotok kiállja az idő próbáját. Ha viszont már nyilvánvaló, hogy ez egy tartós kapcsolat, akkor anyukádnak bele kell mennie.
A "mert nem" a lehető legrosszabb szülői válasz. 5 évesen is elfogadhatatlan, egy 18 éves számára meg pláne. De anyukád valószínűleg zavarban van, megijedt, félt téged. Szerintem igenis beszélnetek kellene. Mondd el neki, hogy még nem akarsz szexet, de ha majd mégis sor kerül rá, akkor tudod, hogyan kell védekezni, nem fogsz hülyeséget csinálni. Ettől megnyugszik majd, és előbb-utóbb belátja, hogy nem tartóztathat többé.
Nálam is kb ugyanez volt a forgatókönyv 18 éves koromban. Igaz, egy pici lázadást is bevetettem. Amikor a hosszas együttjárás és nyugtatás ellenére is nemeket mondott anyukám, akkor egy nap úgy indultam el otthonról, hogy kerek perec kijelentettem: ne haragudjanak, és ne aggódjanak miattam, de csak holnap jövök haza. Aztán gyorsan elrohantam, mielőtt reagálhattak volna a szüleim. Másnap persze reszketve mentem haza, hogy majd mit fognak a fejemhez vágni, de legnagyobb meglepetésemre nem volt balhé, úgy tettek, mint ha nem történt volna semmi extra. Utána azért nem éltem vissza ezzel, de szépen lassan gyarapodtak a barátomnál töltött éjszakák...
Én 9-10 éves koromtól oda mentem ahova akartam szinte kivétel nélkül. Nem azért mert engedékenyek voltak a szülők, hanem mert szembementem az uralkodás vágyukkal.
Jó pár verés és balhéba került, de másokhoz viszonyítva példa nélküli szabadságom volt.
Választanod kell, vagy az ő kezükben hagyod a döntést, vagy a saját kezedbe veszed a dolgokat :)
A 10. verés után megunják és beletörődnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!