Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után aludhatok a barátomnál? és hány éves kortól?
én még csak 15 vagyok, és 7 hónapja vagyok a barátommal, de szeretnék vele aludni. nem a szex miatt, hanem, mert ha nappal elalszunk olyan jo átölelve mellette ébredni:) élünk szexuális életet, anyum tudja is, azt is, hogy odafigyelve védekezünk. sőt, anyum a barátom is szereti, és tudja, hogy mi is szeretjük egymást, mégsem engedi, hogy együtt aludjunk, mert még "nem illik". egyszer megkértem, hogy fejtse ki miért nem, de csak annyit mondott,hogy "még nem". és ez a legrosszabb...:/ ha adna egy értelmes magyarázatot megérteném. tudja, hogy bármit megteszünk nappal, amit éjjel tehetnénk. és azt is tudja, hogy hajlamos vagyok hazudozásra, mégis hajthatatlan.
tényleg ennyire nem kéne? szerintem attól, mert fiatal vagyok, semmi nem lesz más ha az ő szuszogására ébredek, mert SZERETEM!
nem illik es kesz!!!ezt elkell fogadnod amig az o hazaba lax,o a fonok.en a lanyomnak 17 alatt nem engednem meg.
a sexualis elethez is egy kicsit gyerekek vagytok meg.
Nemigazán tudnám megmondani, mert ez szerintem olyan h kinek milyenek a szülei. ( :
Nekem megengedték, csak eleinte nem aludhattunk együtt. Aztán meg elaludtam mellette, és reggel anyukám ezzel a kérdéssel jött: Máris együtt alszunk? ( :
Aztután már engedte a dolgot.
15.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!