Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után aludhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után aludhatok a barátomnál? és hány éves kortól?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi mondjuk meg? Oké, 2 hónap után ott aludhatsz, 17 éves kortól :D
2009. szept. 27. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
kb 4-5 hónap elteltével, 17 éves voltam
2009. szept. 27. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:
általánosságban szerettem volna kérdezni, de úgy nem lehet. ti hány évesen, mennyi idő után:)
2009. szept. 27. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez sok mindentől függ szerintem. Korábban például én azt mondtam, hogy egy lány ne aludjon a barátjánál 3 hónapnál előbb. Erre amikor beköszöntött az életembe az IGAZI SZERELEM, akkor 2 hét után a barátomnál aludtam, és ez volt az első olyan eset, hogy én fiúval aludtam. Igaz, hogy 19 éves voltam, mégis meglepődtem magamon. Azon meg még jobban, hogy a szüleim nem csaptak nagy balhét. Szerintem ezt nem lehet semmihez sem kötni. Anyukámtól utána megkérdeztem, hogyhogy megengedték. Annyit mondott csak, hogy ismer, tudja, hogy felelősséggel gondolkodó lány vagyok, és hogy jól választottam, és bízott bennem. Sőt hozzátette, hogy ő három évvel korábban is megengedte volna az ott alvást ugyanígy, mert tudja, hogy milyen ember vagyok.
2009. szept. 27. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap után aludtam a barátomnéál 15 évesen.
2009. szept. 27. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Én 2 éve járok a barátnőmmel, 18 vagyok, ő 16, még csak egyszer aludhattam náluk, idén nyár végén, de akkor se vele aludhattam, és nem is a szobájában. Ő még nem aludhatott nálam, nem engedik a szülei.
2009. szept. 27. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
A távolság miatt (ami sajnos) első naptól kezdve együtt aludtunk. Aznap mutatta be szüleit, amikor összejöttünk, és aznap este aludtam is nála. 16,5 éves voltam, barátnőm 17. Nem volt semmi gond, megbízott bennem stb.
2009. szept. 27. 21:23
 8/14 A kérdező kommentje:

én még csak 15 vagyok, és 7 hónapja vagyok a barátommal, de szeretnék vele aludni. nem a szex miatt, hanem, mert ha nappal elalszunk olyan jo átölelve mellette ébredni:) élünk szexuális életet, anyum tudja is, azt is, hogy odafigyelve védekezünk. sőt, anyum a barátom is szereti, és tudja, hogy mi is szeretjük egymást, mégsem engedi, hogy együtt aludjunk, mert még "nem illik". egyszer megkértem, hogy fejtse ki miért nem, de csak annyit mondott,hogy "még nem". és ez a legrosszabb...:/ ha adna egy értelmes magyarázatot megérteném. tudja, hogy bármit megteszünk nappal, amit éjjel tehetnénk. és azt is tudja, hogy hajlamos vagyok hazudozásra, mégis hajthatatlan.

tényleg ennyire nem kéne? szerintem attól, mert fiatal vagyok, semmi nem lesz más ha az ő szuszogására ébredek, mert SZERETEM!

2009. szept. 27. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

nem illik es kesz!!!ezt elkell fogadnod amig az o hazaba lax,o a fonok.en a lanyomnak 17 alatt nem engednem meg.

a sexualis elethez is egy kicsit gyerekek vagytok meg.

2009. szept. 27. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Nemigazán tudnám megmondani, mert ez szerintem olyan h kinek milyenek a szülei. ( :

Nekem megengedték, csak eleinte nem aludhattunk együtt. Aztán meg elaludtam mellette, és reggel anyukám ezzel a kérdéssel jött: Máris együtt alszunk? ( :

Aztután már engedte a dolgot.

15.L.

2009. szept. 28. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!