Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnál alszom, nem tudok elmenni nagywécézni. Mit tehetnék, hogy ez megoldódjon?
Már párszor aludtam nála de mindig csak egy napot, azzal még nincs baj mert annyit ki lehet bírni wc-zés nélkül. Egyszer már voltam nála 3 éjszakát és akkor sem sikerült elmennem és a végére már nagyon rossz volt.
van esetleg valakinek valami tippje hogy mit tehetnék ezügyben? jó lenne ha megoldódna a dolog mert szívesen vagyok nála és szeretnék nála aludni úgy is hogy ne csak mindig egy éjszakát.
Most jön a nyári szünet és a szülei elfognak utazni 5 napra és akkor 5 napig nála lennék, emiatt eléggé félek hogy hogy lesz, hogy annyit hogy bírnék ki wc-zés nélkül?
Én sosem értettem, hogy a lányoknál mi ez a wc-para.
Szerintem a szükség nagyúr. Menj el nyugodtan, ha már nagyon kell, jönni fog magától aminek jönnie kell.
Igyál hashajtó teát. Nem durvát, hogy nagyon rossz legyen, csak hogy beindítsa a dolgokat.
Vagy használj Guttalaxot. Mindig csak az előírt mennyiséget, különben erős görcsök lesznek. De ha megfelelő mennyiséget használsz valamelyikből, akkor jönni fog a dolog, ha szorongasz, ha nem.
Ismerős a helyzet, nekem régebben volt ilyen, hogy idegen helyen az első pár napban egyszerűen nem ment.:) És gyakran vagyok nem otthon. :)
Javaslom, hogy lazulj el, és gondold végig, mennyire egészségtelen, amit csinálsz, akkor is, ha nem tudatos. Sajnos ennek az lesz a vége, hogy úgy begörcsöl a hasad, hogy a mentő visz majd el. Ugye ezt nem akarod?
Ezek teljesen TERMÉSZETES EMBERI dolgok, próbáld tudatosítani magadban, és hidd el, menni fog.
Amúgy egy kis adag tejeskávé reggel nálam garantált siker.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!