Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, h megoldodjon ez a probléma? Nagyon elvagyok keseredve. Többi lent.
1hete szakítottunk a barátommal. Eléggé sérűlt a lelke rengeted rossz dolog érte,már a családját,és őt is. Én meg mindig hisztiztem neki. mindenen sirtam. Nem tudok mitcsinálni,hamar megsértődök mindenen,és amúgy is kicsit bunkóbb,viccelődös a természete... Szóval szakitott és azt mondta azért mert belefáradt a hisztieimbe.
Barátok vagyunk.. azt mondta szeret,de nem akar velem járni mert ez már nem birja.. voltunk moziba az osztállyal pár napja,akkor átkarolt és meg is ölelt. Másnap meg tiszta hülye volt.(jó oké az is igaz h iszonyat rossz kedve volt) és vele akartam menni a buszmegállóba és közölte velem h elege van h folyton követem stb.
szerintetek h ha nem sirok,hisztizek még vissza szerezhetem??
1éves kapcsolatrol van szó,
ráadásul osztálytársak vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!