Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, hogy megoldódjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy megoldódjon a problémám?

Figyelt kérdés
17 éves rocker srác vagyok (hosszú haj, bakancs, bőrkabát, fekete pólók, pulóverek, nadrágok). Már jó ideje nem volt barátnőm, igazából nem is nagyon van esélyem rá, hogy legyen, mivel a stílusomból kifolyólag nem járok szórakozó helyekre. A neten meg nem ismerkedem elvből. Szerintetek min változtassak, hogy megoldódjon a problémám?
2010. jan. 31. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A Rockerek is járnak szórakozóhelyre nem???

szedjél össze egy rocker lányt.

2010. jan. 31. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp stílusváltás..vagy pedig keress vhol olyan lányt akinek bejön ez a stílus vagy neki is ez a stílusa(ami elég ritka,de azért akadnak)
2010. jan. 31. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk akadnak kifejezetten rocker kocsmák. Van egy nagyon durva hely, ahova olyan arcok járnak, hogy én lányként soha be nem tenném a lábam egyedül, van egy olyan, ami már kicsit vendégszeretőbb, kidobó emberkékkel, ám a pasik itt is eléggé nyomulósok, beszólogatósok, ha csak a barátnőimmel szeretnék beszélgetni, ez sem az a hely, amit szívesen választok. A harmadik egy kicsit szolidabb, kicsit tágasabb, ám szintén kifejezetten fiataloknak fenntartott kocsma, ahova első sorban "sötét öltözködésű" fiatalok járnak. Itt nagyon jó fej emberkék találhatók, akármilyen szerelés is van rajtam (csajosabb vagy visszafogottabb) odamehetek bármelyik sráchoz, hogy csocsózzanak már velünk, nem a méregető tekinteteket, és perverz megjegyzéseket kapom, csak egy jó nagy mosolyt, és végig röhögjük a meccset. Olyan mint egy nagy család, ahol többnyire mindenki szívesen beszélget mindenkivel. Neked is ilyen helyeket kéne találnod. Nem különösebben parti helyek, de beülhetsz a haverokkal egy sörre, és nézelődhetsz miféle lányok járnak oda :) A saját stílusodból sokkal előbb összeszedsz valakit, bár ha magamból indulok ki, amikor én 15 évesen rózsaszín korszakomat éltem, akkor jöttem össze és voltam együtt másfél évig egy rocker sráccal. :) Azóta már én is kicsit "besötétedtem" :) 19/L
2010. jan. 31. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:

A rockereknek is megvan a szórakozóhelyük és a társaságuk. De ha nem teszel semmit, akkor ne is várd hogy történjen valami. Ismerkedni kell, szórakozni, társaságba járni. Függetlenül attól, ki milyen stílust képvisel.

20L

2010. júl. 14. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!