Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én problémám nagyon össze tett szval lent magyarázkodom. Akkor mi legyen mit gondoltok?
Ha már barátkoznak veled, az is több mint a semmi. Gondolom ezek a kedves lánybarátok sokszor ki is használnak, és traktálnak a "pasis sztoriaikkal' is. Légy talpra esett, használd ki a helyzeted te is: én a helyedben megkérném őket hívják fel a figyelmemet azokra a hibákra, amik miatt nem vagyok túl szerencsés a szerelemben.
Pl. írtad, hogy "nem vagy túl szép"... Lehet, hogy nincs is veled semmi baj, csak egy kis külső tuningra lenne szükséged. Kérdezd meg a lány barátidat, hogy szerintük mi állna jól neked. :)
Csak tizenötöt szerettél? :D Én is 19 vagyok, de én már meg sem bírom számolni (21-nél hagytam abba egyébként) hogy hány lányt szerettem (sajna alaptalanul) és hánytól kaptam visszautasítást(ugyanannyitól, ahányat szerettem).
Azt mondom, majd eljön a te időd is (meg remélem az enyém) de ahhoz az kell, hogy nyitva hagyd a szíved. Fáj vagy sem, ha elzárod, hogy várhatod el,hogy más meg kitárja, azon túl, hogy így nem fog "megedződni".
"tudni kell rólam h kedves, megértő, oda figyelő,... fiú vok bár nem túl szép!"
és még kérdezel.. ?
Alakíts ki egyéniséget magadnak, és ne tarts lány barátokat. Ilyen esetekben általában beválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!