Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitakaritsak baratomnal vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitakaritsak baratomnal vagy ne?

Figyelt kérdés

Pentek ota itt vagyok nala mert november 1-tol kezdek egy uj munkahelyen es addig is egyutt tudunk lenni sokat. O viszont reggel 7-tol este fel 9ig dolgozik es addig en itthon vagyok nala.

Sokat takaritok nala ha itt vagyok mert nincsenek szulei es senkije es en szeretem es akarok segiteni neki mert hat ferfi..es eleg nagy rumli szokott lenni.

Szoktam vacsit is csinalni neki de felek hogy mar sok vagyok. Foleg igy hogy egy hete itt vagyok.

Szerintetek ki takaritsak ma? Eleg nagy a kupi megint :/

Nem akarok idegesito sem lenni neki....

21/L

3 honapja vagyunk egyutt

2017. okt. 18. 10:05
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Huh kicsit sok az "esezes"..

Bocsi :)

2017. okt. 18. 10:06
 2/28 anonim ***** válasza:
40%
Takaríts!
2017. okt. 18. 10:06
 3/28 anonim ***** válasza:
29%

21 évesen komolyan ilyenen problémázol, mint egy kis 17 éves?

Ha együtt vagytok, és ő lefoglaltabb, az a minimum hogy vezeted a háztartást, ha te otthon vagy!

Én jelenleg a nyelvvizsgámra->diplomámra várok hogy mindent megírjanak, de az a minimum hogy olyan módon csillog még a wc is, hogy enni lehet róla!

Ez nem is kérdés, hogy ilyenkor kinek mi a """dolga"""

21 évesen, már ne is haragudj..de kicsit lehetne benned több érettség, vagy nőiesség, hogy is mondjam. 3 hónap után ismerhetnéd annyira a fiút, hogy tudd jól esik-e neki, vagy neki ez így sok.

22L

2017. okt. 18. 10:11
 4/28 anonim ***** válasza:
46%

Miért "félsz" bármitől? Kérdezd meg, beszéljétek meg.

És nem hiszem, hogy az "sok" lenne, hogy takarítasz meg főzöl is.

2017. okt. 18. 10:19
 5/28 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem teljesen alap, hogyha lenyegeben ottlaksz, akkor nem "puncivakarsz" egesz nap, hanem rendet tartasz es meleg etelt raksz az asztalra.
2017. okt. 18. 10:35
 6/28 anonim ***** válasza:
71%
Biztos örülni fog neki...
2017. okt. 18. 10:42
 7/28 anonim ***** válasza:
22%
Biztos lesz nagy leb@$zás ha nem lesz kupleráj ha hazaér...
2017. okt. 18. 11:04
 8/28 A kérdező kommentje:

Na de epp ez az te 22 eves erett "no" hogy ez nem az otthonom.

Es mar mintha utalt volna ra ( ugy pakolj hogy meg is talaljam azert :) ) hogy ot zavarja ha rendetrakok. Mert a cuccaihoz hozzanyulok.

En nem itt lakom..ergo az o cuccai.

Es en csak egy tanacsot kertem de latom itt sokan frusztraltak :)

2017. okt. 18. 11:12
 9/28 A kérdező kommentje:

Egyebkent egyetemre jarok,mellette pedig dolgozom en is...

Ha mar igy ezt hozzakellett tenned a nagy monologodhoz :)

2017. okt. 18. 11:14
 10/28 anonim ***** válasza:
8%

Nem frusztráltak, csak álmélkodunk a buta libákon.

Az, hogy te a saját pároddal SEM tudsz értelmesen elbeszélgetni, megbeszélni....és itt próbálsz kérdezgetni, amitől te még ott mindig nem vagy előrébb, az a te nyűgöd :D

Végül is, "csak" 21 vagy. Az átlag mai lányok értelmi szintjén vagy, ne szégyelld.

2017. okt. 18. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!