Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy sosem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek, tanácsotok mit tegyek.

26 éves fiú vagyok, és 3 hónapja járok egy velem egykorú lánnyal. Ő az első párkapcsolatom, soha nem volt barátnőm, és szűz vagyok. Neki már volt sok kisebb-nagyobb kapcsolata, és nem is szűz már.

Még régebben amikor megismerkedtünk kérdezte volt-e már kapcsolatom, és akkor azt hazudtam neki, hogy igen...

Rendszeresen érdeklődik is felőle, és emiatt muszáj mindig kamuznom, ami miatt furdal is a lelkiismeretem...

Gondolkodom rajta, hogy eláruljam neki, hogy még sosem volt kapcsolatom, és szűz vagyok. Még vele sem feküdtem le. Nagyon cikinek érzem, nagyon bánom, hogy annó nem voltam bátor... Félek, hogy csalódik bennem, mert nem voltam vele őszinte...

Szerintetek mit tegyek? Mire számíthatok?

2017. okt. 17. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Jujjj... El ne mondd neki hogy még szűz vagy. Hazudj egy kapcsolatot, Marikának hívták, tartott félévig azt cső.

Ja és nyugi, nem fog rájönni h szűz vagy. Max azt hiszi hogy feszengsz és ezért nem voltál olyan határozott az ágyban.

Nem fog tetszeni a válaszom, de nálam ez negatívum lenne.

2017. okt. 17. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondd el. Mindenképpen.
2017. okt. 17. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!